Coolpickz -viikkokierros: Europelejä ja skandifutista!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Coolpickz -viikkokierros potkaistaan käyntiin huomenna klo 21:45, kun PSG kohtaa Manchester Cityn ja Wolfsburg Real Madridin. Coolpickz -viikkokierrokselta löytyy myös pelejä pohjoismaista, La Ligasta, Ligue 1:stä ja Bundesliigasta. Me laitamme kuitenkin sinivalkoiset lasit päähämme ja poimimme kierrokselta tarkkailuun HJK – VPS ottelun kotoisesta Veikkausliigastamme. Tämän Coolpickz -viikkokierroksen rivin on muuten tehnyt vieraileva ”tähti” JakeTheSnake, joten tarkkailkaa kyseistä nimimerkkiä tulostaulukossa tällä kierroksella.

HJK – VPS

Valinta: HJK

Veikkausliiga starttasi viikonloppuna ja Coolpickz -viikkokierrokselle onkin saatu ottelu HJK – VPS. Klubi avasi kautensa lauantaina, kun Soneralla vieraili saaren ylpeys, Maarianhaminan IFK. Tälle kaudelle vahvistunut HJK oli läpi ottelun kuskinpaikalla, eikä MIFK:llä ollut ottelussa juurikaan mahdollisuuksia pisteisiin. Ensimmäisellä puoliajalla HJK piti palloa, mutta hyökkäyskolmanneksella joukkueen ratkaisevat syötöt ja keskitykset eivät olleet tarpeeksi laadukkaita, joten tauolle mentiin 0-0 tilanteessa.

Toisella puoliajalla Klubin ehdoton hahmo oli puutarhatonttu nimeltä Atomi, joka viimeisteli HJK:n molemmat maalit joukkueen 2-0 voitossa. Japanilainen on erittäin vaarallinen pelaaja, joka luo paikkoja muille tai kuten lauantaina, tekee maaleja itse. HJK:n puolustus esitti varmoja otteita ja laitapuolustajat Taiwo ja Jalasto tukivat hyvin hyökkäyksiä omilta laidoiltaan.

Vepsun kokoonpano ei ole viime kaudesta juurikaan muuttunut, eikä joukkue muutenkaan lukeudu sarjan kärkijoukkueisiin. Vieraskentällä Veikkausliiga kautensa aloittavat vaasalaiset tulevat varmasti intoa puhkuen Sonera -stadionin tekonurmelle mielessään Kisahallin puoleisen päädyn totaalinen hiljentäminen. Fakta on kuitenkin se, että Klubin tämän kauden pelaajamateriaalilla Vepsun kaltainen joukkue pitää olla pelkkä suupala varsinkin kotikentällä.

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

Tässä JakeTheSnake:n rivi kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan 5000€:n Jackpotin metsästykseen!

Screenshot 2016-04-05 18.15.56

Aiheeseen liittyvät uutiset