Coolpickz -viikkokierros keskittyy europeleihin!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Coolpickz -viikkokierroksella keskitytään europeleihin, kun Mestarien Liigan ja Eurooppa Liigan puolivälierien toiset osaottelut pelataan tällä viikolla. Luvassa on erittäin mielenkiintoisia pelejä, joista suurennuslasimme alle joutuvat Turkin Liigassa pelattava Intercontinental derby eli Galatasarayn ja Fenerbachen välinen ottelu, kuin myös Mestarien Liigan puolivälierä ottelu Atletico Madrid – Barcelona. 

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Galatasaray – Fenerbache

Valinta: Galatasaray

Kaksi turkkilaista suurseuraa ottavat yhteen Intercontinental derbyksi nimetyssä ottelussa, jossa Istanbulin Aasian puolelta tuleva joukkue Fenerbache ja Euroopan puolelta tuleva joukkue Galatasaray kohtaavat. Ensimmäinen Intercontinental derby pelattiin jo 107 vuotta sitten ja kyseessä on Turkin Liigan merkittävin paikallisottelu, joten tunnetta ei tästä ottelusta tule puuttumaan.

Galatasaray on ehkä jopa hieman katastrofaalisesti vasta kahdeksantena Turkin Liigassa ja joukkue on tällä hetkellä seitsemän ottelun pituisessa voitottomien otteluiden putkessa. Edellisen kerran kolme pistettä on kilahtanut joukkueen pistekassaan 21. päivä helmikuuta kun Trabzonspor kaatui lukemin 2-1.

Vierailija joukkue Fenerbache on Turkin liigassa toisena ja taistelee Turkin mestaruudesta Besiktasin kanssa. Kuten Galatasaray, myös Fenerbache on pelannut viime aikoina heikosti, tosin Fenerbachen voitottomien otteluiden putki on vasta kolmen ottelun pituinen. Vaikka Galatasarayn kausi on mennyt Fenerbachea heikommin on Fenerbache pystynyt hakemaan pisteet Aasian puolelle Istanbulia viimeksi vuonna 2012, joten joukkueella on aikamoinen apina selässä.

Madridissa kytee yllätys!

Atletico Madrid – Barcelona

Valinta: Atletico Madrid

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Mestarien Liigan puolivälierissä päättyi Barcelonan 2-1 voittoon, kun Fernando Torres hölmöili itsensä pihalle 35 minuutin pelin jälkeen saatuaan toisen keltaisen korttinsa. Atletico Madrid johti tuolloin ottelua 0-1 juurikin Torresin maalilla ja kaikki näytti vielä silloin hyvältä. Barcelona pääsi siis pelaamaan yli puolet ottelusta vajaa miehistä Atleticoa vastaan ja onnistui maalinteossa kahdesti. Toissa kaudella Atletico Madrid teki tässä vaiheessa saman, mitä siltä vaaditaan myös nyt, eli 1-0 voitto.

Barcelona hävisi viikonloppuna La Ligassa Real Sociedad:lle 1-0 ja alla on myös 1-2 tappio Real Madridia vastaan El Clasicossa sekä 2-2 tasapeli Villarealin vieraana. Barcelona on kuin onkin siis voitettavissa ja varsinkin kurinalaisesti pelaava Atletico Madrid voi pystyä kaatamaan Barcelonan.

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan 5000€:n Jackpotin metsästykseen!

coolpickz 11.4.

Aiheeseen liittyvät uutiset