Coolpickz -viikkokierros: Maaottelut täyttävät rivin!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Coolpickz -viikkokierros käynnistyy tänään klo 21:00, kun Huuhkajat vierailevat Norjassa. Huuhkajat kärsivät edellisessä ottelussaan nöyryyttävän 5-0 tappion Puolalle, joten tänään joukkueella on edessään eräänlainen kasvojen pesun paikka.

Pääsiäisenä pelattu Coolpickz -kierros sujui meidän osalta varsin mukavasti vaikka jäimme loppujen lopuksi niukasti ulos palkintoja sijoilta. Tällä viikolla yritetään parantaa suoritusta vielä asteen verran, jotta pääsemme käsiksi himottuihin palkintoihin!

Tässä vielä pari poimintaa tältä Coolpickz -kierrokselta:

Norja – Suomi

Valinta: Norja

Anteeksi jo etukäteen. Tässä kohteessa ei vain voi yksinkertaisesti pelata tällä hetkellä kuin kotivoittoa. Norja ei ole vakuuttanut viime aikoina, mutta Suomenkaan esitykset eivät ole aiheuttaneet suuria ilon kiljahduksia. Norja nyhväsi edellisessä harjoitusottelussaan 0-0 tasapelin Viron kanssa, mutta sille ei kannata laskea kovinkaan suurta painoarvoa.

Suomen otteet ovat olleet vielä Norjaakin heikompia. Suomelle on tehty kolmessa edellisessä ottelussa peräti yhdeksän maalia ja kaiken lisäksi Huuhkajat eivät ole onnistuneet tekemään maaliakaan näissä peleissä. Tänään Suomen kokoonpanosta puuttuu ainakain Niklas Moisander ja se kallistaa vaakakuppia entisestään kotijoukkueen suuntaan.

Uskon, että maalijuhlia ei tulla tänään näkemään, mutta Norja tekee valitettavasti sen tarvittavan maalin ja voittaa alavireisen Huuhkajalauman.

Englanti – Hollanti

Valinta: Yli 2,5 maalia

Toinen valintamme napataan Englannin ja Hollannin välisestä kamppailusta. Englanti pelasi vakuuttavat EM-karsinnat ja sama meno on jatkunut myös harjoitusotteluissa, kun kovavireiset Jamie Vardy ja Harry Kane ovat tehneet tuhoa myös maajoukkueessa. Englanti voitti Saksan edellisessä harjoitusottelussaan 2-3 hurjan loppukirin jälkeen. Englanti nousi voittoon 2-0 tappioasemasta edellämainittujen miesten maaleilla.

Hollannin kolmessa edellisessä ottelussa on nähty peräti viisi maalia. Maalintekovoimaa näyttää riittävän vaikka muille jaettavaksi, mutta toisaalta puolustuspäässä riittää ongelmia ja tästä syystä omissa on soinut aika tiuhaan tahtiin.

Uskon, että tulemme näkemään tässä kamppailuissa maaleja molempien joukkueiden toimesta ja ottelu tulee olemaan varmasti hyvin viihdyttävä. Yli 2,5 maalia on kelpo valinta tähän otteluun, kun huomioidaan molempien joukkueiden vireystilat sekä edellisten otteluiden tapahtumat.

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan 5000€:n Jackpotin metsästykseen!

coolp

Aiheeseen liittyvät uutiset