Coolpickz -viikonloppukierroksella Vanha Rouva matkustaa Milanoon!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Coolpickz -viikonloppukierros käynnistyy huomenna klo 17:00. Viikonloppukierrokselle on saatu taas pelejä ympäri Eurooppaa, mukaanlukien kahden Valioliigan voitosta taistelevan joukkueen ottelut. Leicesterin Ketut vierailevat Sunderlandissa Mustien Kissojen luona, kun taas Lontoossa Tottenham saa vastaansa Manchester Unitedin. Collpickz -viikkokierroksemme meni aikalailla penkin alle, mutta annamme vielä uuden mahdollisuuden JakeTheSnakelle, joka on kasannut myös Coolpickz -viikonloppukierrokselle rivin.

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Swansea – Chelsea

Valinta: Chelsea + yli 2,5 maalia

Molemmilla joukkueilla on allaan maalirikkaat ottelu, kun Swansea pelasi Stoken kanssa 2-2 tasurin ja Chelsea kävi pöllyttämässä Aston Villaa lukemin 0-4. Swansea on päästänyt tällä kaudella vähän maaleja kotonaan, eikä Chelsea vuorostaan ole maaleilla juhlinut vieraskentillä. Joukkueiden kolmessa edellisessä ottelussa ollaan kuitenkin nähty mukavasti maaleja, kun ottelut ovat päättyneet kerran 2-2 tasuriin ja kahdesti Chelsean voittoon lukemin 0-5 ja 4-2. Chelsealla on jo aikamoinen vuori kiivettävänään, mikäli joukkue eurokentille halajaa, joten Siniset pelaavatkin loppukauden lähinnä kunniasta ja pelaajat työpaikoistaan. Luotetaan Chelsean pelaavan vapautuneesti, jolloin maaleja nähtäisiin vähintään kolme kappaletta.

Vanha Rouva saapuu vierailulle Milanoon!

AC Milan – Juventus

Valinta: Juventus

AC Milan on Serie A:ssa kuudentena ja kuuden pisteen päässä Euroopan kentille oikeuttavasta viidennestä sijasta. Viidestä edellisestä sarjaottelusta milanolaiset ovat onnistuneet keräämään viisi pistettä. Huolestuttavaa AC Milanin kannalta on se, että kaikki viisi edellistä vastustajaa ovat olleet heidän alapuolellaan sarjataulukossa. AC Milan tekee liian vähän maaleja suhteessa päästämiinsä maaleihin ja tämä on aikalailla huono yhtälö jos haluaa voittaa jalkapallo-otteluita.

Juventus on Serie A:n kiistaton ykkösjoukkue ja tulee myös lauantaina hakemaan pisteet mukanaan Torinoon. Juventus on Serie A:n paras vierasjoukkue ja torinolaiset ovat päästäneet pelaamassaan 16 vierasottelussa vain 10 maalia, kun taas maaliverkon Juventus on laittanut noissa peleissä heilumaan peräti 33 kertaa. Juventus on myös voittanut joukkueiden viimeiset kolme kohtaamista eikä AC Milanista ole tälläkään kertaan pysäyttäjäksi vetreälle Vanhalle Rouvalle.

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

Tässä JakeTheSnake:n rivi kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan 5000€:n Jackpotin metsästykseen!

coolpickz 9.4

Aiheeseen liittyvät uutiset