Coolpickz -viikonloppukierroksen pääosassa Valioliiga!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Coolpickz -viikonloppukierroksella melkein puolet kohteista tulevat Englannin Valioliigasta. Mukana on kuitenkin taas mukavasti pelejä pohjoismaista ja on sekaan heitetty myös ottelut Italiasta sekä  Espanjasta. Me iskemme kyntemme Serie A:n otteluun, jossa kohtaavat Inter ja Napoli.

Huomioi tämä kohde tältä Coolpickz -kierrokselta:

Inter – Napoli

Valinta: X ja yli 2,5 maalia

Serie A:ssa toisena oleva Napoli matkaa Milanoon Interin vieraaksi. Napolin kone on yskinyt pahasti viime aikoina vieraskentillä. Edellinen vierasottelu päättyi 3-1 tappioon Udinesea vastaan, mutta ottelusta on jo kaksi viikkoa aikaa. Tulivoimaa Napolin joukkueesta löytyy kun joukkueen ykköstykki Gonzalo Higuain on tehnyt tällä kaudella jo 30 maalia.

Inter on sarjataulukossa neljäntenä, 12 pistettä Napolia perässä. Illan ottelu on varsinkin isännille erittäin tärkeä. Interin peli onkin rullannut nyt kotona varsin mallikkaasti vaikka joukkue hävisikin edellisen kotiottelunsa Torinolle lukemin 1-2. Inter puolustaa myös hyvin kotonaan, mutta tänään vastaan asettuu yksi Serie A:n tehokkaimista hyökkäyksistä. Uskotaan että ottelusta tulee tasainen vääntö, jossa nähdään kuitenkin mukavasti maaleja!

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan 5000€:n Jackpotin metsästykseen!

coolpickz 16.4.

Aiheeseen liittyvät uutiset