Coolpickz -kierros pullollaan brittifutista!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Viime viikolla pelattiin MM-karsintoja, mutta nyt palataan taas Valioliigan pariin ja Coolpickz -kierros onkin täynnä kohteita brittein saarilta. Me otamme tarkempaan käsittelyyn tällä viikolla Arsenalin ja Southamptonin kohtaamisen, jossa isäntien tulikuuma hyökkäys ottaa mittaa vieraiden puolustuksesta. Matkaamme myös Britannia Stadiumille, jossa kohtaavat nuhaisesti aloittaneet Stoke ja Tottenham.

Arsenal – Southampton

Valinta: 1 ja yli 2,5 maalia (Coolbet: Arsenal o2,5 maalia 3,04)

Coolpickz -kierroksella lähdetään vahvasti Tykkimiesten kelkkaan, kun Emirates Stadiumille höykytettäväksi saapuu So’ton. Arsenal on tehnyt kolmessa Valioliiga ottelussa 6 maalia, mutta nämä maalit ovat tulleet kahdessa ottelussa, kun Tykkimiehet pelasivat Leicesterin kanssa maalittoman tasapelin.

So’ton on selkeästi Arsenalia heikompi joukkue ja tänään Saintsin puolustus joutuu kovaan testiin. Joukkue on päästänyt kaikissa kolmessa Valioliiga ottelussaan vähintään yhden maalin ja tällä kierroksella vastaan asettuu yksi Valioliigan kuumimmista hyökkäyksistä. Arsenalin trio Özil, Sanchez, Cazorla ja kuin uudelleen syntynyt Theo Walcott, pitävät huolen siitä, että So’tonin verkko heiluu vähintään kolmesti.

Stoke – Tottenham

Valinta: 2 ja alle 2,5 maalia (Coolbet: Maalimäärä u2,5 1,89)

Stoken hyökkääjien ruuti on ollut märkää alkukaudesta ja Potters on onnistunut maalinteossa vain kahdesti. Maalipaikkoihin pääsy on myös ollut joukkueen ongelmana eikä Potters ole kolmessa ottelussa onnistunut laukomaan vastustajan maalia kohden kuin viidesti. Jos Stoke on ollut heikko maalinteossa, on sitä ollut myös Tottenham. Spurs on tosin onnistunut maalinteossa kerran Pottersia enemmän. Tottenham tulee varmasti puristamaan voiton Britannia Stadiumilta, mutta ilman taistelua Stoke ei häviä ja kun maalinteko on ollut molemmille ongelma ei tässä ottelussa päästä juhlimaan maaleilla.

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan 5000€:n Jackpotin metsästykseen!

coolpicz

Aiheeseen liittyvät uutiset