Coolpickz viikonloppukierros käynnistyy tänään!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Coolpickz viikkokierros on nyt ohi ja me keräsimme historiamme ensimmäisellä pelikupongilla 60 pistettä, joka oikeutti sijaan 60. Leikki jatkuu taas tänään klo 17:00, kun viikonloppukierros pärähtää käyntiin.

Coolpickz viikonloppukierros tarjoilee meille otteluita peräti neljästä eri sarjasta. Suurin osa peleistä on Valioliigasta, mutta tällä kertaa mukaan mahtuu myös Ranskan Ligue 1:n sekä Italian Serie A:n ottelut. Myös viime kierrokselta tutut Espanjan La Liga sekä Saksan Bundesliga ovat jälleen vahvasti esillä tälläkin kierroksella.

Seuraavaksi pureudumme tarkemmin kahteen otteluun, jotka nostimme esiin 15 ottelun listalta.

5.3 Villareal – Las Palmas

Valinta: Villareal / Alle 2,5 maalia

Tässä La Ligan kamppailussa kova kotijoukkue Villareal kohtaa putoamista vastaan taistelevan Las Palmasin. Villareal lähtee otteluun ennakkosuosikin asemasta etenkin, kun ottelu pelataan El Madrigal stadionilla.

Villareal on päästänyt La Ligan kotiotteluissan maalin edellisen kerran joulukuun alussa. Tällä hetkellä joukkue on pitänyt La Ligassa maalinsa puhtaana seitsemän kertaa peräkkäin. Lisäksi Villareal on hävinnyt vain kerran kotonaan tällä kaudella, joten Las Palmasille voi ennustaa vaikeaa iltaa.

Las Palmas taistelee putoamista vastaan ja toistaseksi tilanne on vielä hallinnassa. Vieraat ovat onnistuneet voittamaan kaksi edellistä otteluaan, joten joukkue on ollut kelpo iskussa.

Tässä ottelussa Las Palmas kohtaa maagisen kotijoukkueen ja kun tähän lisätään vielä vieraiden heikot vieraspeliesitykset niin en jaksa uskoa Las Palmasin yllätykseen. Las Palmas on onnistunut voittamaan vain yhden 13 edellisestä vierasottelustaan.

Kotijoukkue on suuri suosikki, mutta maalijuhlia ei todennäköisesti tulla näkemään, joten alle 2,5 on kelpo valinta kotivoiton lisäksi.

6.3 Inter – Palermo

Valinta: Inter

Italiassa Inter kohtaa sunnuntaina kotikentällään Palermon. Inter ei ole ollut ihan parhaassa mahdollisessa vedossa viime aikoina, mutta vierasjoukkue Palermo löytyy kuntopuntarin viimeiseltä sijalta.

Inter on hävinnyt kotonaan vain kolme kertaa tällä kaudella. Vierasjoukkue Palermo on puolestaan onnistunut nappaamaan vieraskentiltä vain kolme voittoa kauden aikana. Palermon puolustus on vuotanut viidessä edellisessä ottelussa pahasti, sillä joukkueelle on isketty näissä otteluissa peräti 12 maalia.

Inter on vahva kotijoukkue enkä jaksa uskoa, että heikkovireinen Palermo kykenee yllättämään tässä kohteessa, joten lapulla valitaan ”varma kotivoitto”

Tässä vielä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan jackpotin metsästykseen!

Näyttökuva 2016-03-05 kello 10.14.19

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ jackpot!

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset