Copa America: B-lohkossa rytisee!

Copa Americassa pelataan yöllä B-lohkon kamppailuja. Ecuador kohtaa Perun ja Brasilia Haitin. Ecuador venyi avausottelussaan tasapeliin Brasilian kanssa ja hakee nyt pistesaldoon lisäystä Perusta, joka voitti Haitin avausottelussa lukemin 1-0. 

Ecuador – Peru

Valinta: Ecuador kerroin 1,90

Ecuador aloitti Copan väkevästi pelaamalla 0-0 tasapelin Brasilian kanssa. Vaikka Ecuador oli ajoittain helisemässä, pystyi se kuitenkin tasapeliin yhtä turnauksen ennakkosuosikkia vastaan, mikä varmasti nostattaa joukkueen uskoa.

Peru otti avausottelustaan 0-1 voiton Haitista. Peru ja Haiti ovat B-lohkon ennalta heikoimmat joukkueet ja vaikka Peru pääsee otteluun voitto allaan, ei sille voi luvata paljoakaan tulevasta ottelusta.

Brasilia – Haiti

Valinta: Brasilia -2 kerroin 1,85

              Ottelussa enemmän kortteja: Haiti -1,5 kerroin 1,95

Toisessa B-lohkon ottelussa Brasilia kohtaa Haitin. On sanomattakin selvää, että Brasilia lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina. Maaliton tasapeli Ecuadoria vastaan ei varmasti ollut odotettu lopputulos ja Brasilia lähtee heti alusta pistämään pelin pakettiin.

Haiti joutuu varmasti ottelussa pitkälti puolustamaan. Brasilia vyöryy Haitin puolustusalueelle alusta asti, joten mikäli Haiti aikoo pysytellä pelissä mukana, on sen jouduttava rikkomaan peliä. Ottelussa Perua vastaan vain James Marcelin otti kortin, mutta Brasiliaa vastaan useampi kortti ei tulisi yllätyksenä.

Veikkaushuoneen Copa America -kilpailu

Klikkaa osallistumispainiketta, tee voittava veto korkeimmalla kertoimella ja nappaa VIP-liput Ilveksen ja Valencian väliseen otteluun 30. heinäkuuta 2016. Kaikki voittavat vedot, joihin sisältyy vähintään yksi kohde Copa Américasta, ovat mukana kisassa! Minimipanos on kaksi (2) euroa.

Palkinnot:

  1. VIP-liput otteluun Ilves–Valencia 30. heinäkuuta sekä Viaplay Sport -paketti kuukaudeksi
  2. Viaplay Sport -paketti kuukaudeksi
  3. Jari Litmasen kirja Litmanen 10

Kilpailuun mukaan tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset