Copa America: Finaalissa vastakkain Argentiina ja Chile!

Copa America -vihjeet | Vvihjeet.com

Edeltävänä yönä ratkottiin Copa American pronssimitali ja kuten vihjasimmekin, Peru oli parempi ottelussa ja otti toisen perättäisen pronssimitalin Copa Americassa. Tänään illalla pelataan finaali, jossa isäntämaa Chile ja tähtiä vilisevä Argentiina ottavat mittaa toisistaan.

Argentiina kärsi turnauksen alussa kevyesti sanottuna tehottomuudesta, kun pallo ei tuntunut millään löytävän tietään maaliin. Semifinaalissa nähtiin kuitenkin se kuuluisa ketsuppipulloefekti, kun argentiina rökitti Paraguayn lukemin 6-1.

Chile taas on edennyt tasaista tahtia kohti finaalia. Semifinaalissa Chile kaatoi Perun lukemin 2-1 Eduardo Vargaksen kahdella osumalla. Chile pelaa hurmiossa olevan kotiyleisön edessä ja taistelee varmasti tänään kynsin ja hampain mestaruudesta.

Halppoa ottelua tuskin on luvassa kummallekkaan. Vaikka Argentiina avasikin maalihanat oikein kunnolla edellisessä ottelussa en jaksa uskoa, että tänään on kummostakaan tykitystä luvassa. Molemmat joukkueet lähtevät luultavasti hyvin varovaisesti liikenteeseen ja maalimäärät tulevat jäämään alhaisiksi. Argentiina tulee marssimaan mestaruuteen Lionel Messin johdolla.

Argentiina -0,5 (2,12)

Alle 2,5 maalia (1,75)

Aiheeseen liittyvät uutiset