Copa America: Kolumbia vahvoilla!

Copa Americaa pelataan yöllä usen ottelun verran. Kohteemme iskeytyy Kolumbian ja Paraguayn väliseen kamppailuun. Kolumbia otti tärkeän avausvoiton USA:sta, kun taas Paraguay joutui avausottelussa tyytymään tasapeliin Costa Rican kanssa.

Kolumbia – Paraguay

Valinta: Kolumbia kerroin 2,02 Coolbet

Carlos Bacca tekee maalin kerroin 2,50 Coolbet

Ottelussa USA:ta vastaan Kolumbia antoi kotijoukkueen hallita hienokseltaa peliä, mutta rankaisi ankarasti omista paikoistaan. Kolumbian Cardana, Rodriguez, Cuadrado ja Bacca pitävät huolen siitä, että Costa Rica joutuu ottelussa selvästi puolustuskannalle.

Bacca haastoi hanakasti Costa Rican puolustajia ja vaikka verkko ei siinä ottelussa heilunutkaan, on Bacca sen luokan maalintekijä, että tänään verkko heiluu!

Paraguay joutui tyytymään tasapeliin Costa Rican kanssa, vaikka se hinokseltaan hallitsikin ottelua. Paraguay joutuu tulevassa ottelussa antamaan palloa enemmän Kolumbialle, ja vierasjoukkueen puolustusta testataan todenteolla.

Paraguay on varmasti motivoitunut otteluun, mutta kun vastaan asettuu tulikuuma Kolumbia, on pakko hypätä Kolumbian kyytiin. Kolumbia mahtuu helposti kupongille tälläkin kertaa!

 

Veikkaushuoneen Copa America -kilpailu

Klikkaa osallistumispainiketta, tee voittava veto korkeimmalla kertoimella ja nappaa VIP-liput Ilveksen ja Valencian väliseen otteluun 30. heinäkuuta 2016.. Kaikki voittavat vedot, joihin sisältyy vähintään yksi kohde Copa Américasta, ovat mukana kisassa! Minimipanos on kaksi (2) euroa.

Palkinnot:

  1. VIP-liput otteluun Ilves–Valencia 30. heinäkuuta sekä Viaplay Sport -paketti kuukaudeksi
  2. Viaplay Sport -paketti kuukaudeksi
  3. Jari Litmasen kirja Litmanen 10

    Kilpailuun mukaan tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset