Copa America: Neljäs pelipäivä!

Copa America jatkuu tulevana yönä D-lohkon otteluilla. Ensimäisessä ottelussa Panama kohtaa Bolivian ja yö huipentuu todelliseen herkkupalaan, kun Argentina ja Chile iskevät yhteen heti turnauksen avausotteluissaan.

Argentina – Chile

Valinta: Argentina (2,18)

Maailman rankingin ykkösenä tällä hetkellä majaileva Argentina kohtaa heti kisojen avausottelussaan vahvan Chilen. Argentina saa jalkeille lähes parhaan mahdollisen rosterin ja etenkin Lionel Messin, Sergio Agueron sekä Gonzalo Higuainin tähdittämä hyökkäyskalusto on pelottavan kova.

Argentina on voittanut neljä edellistä otteluaan päästäen näissä peleissä vain yhden maalin. Argentina kohtasi Chilen viimeksi MM-karsintaottelussa muutama kuukausi sitten ja silloin Argentina vei 1-2 vierasvoiton.

Chilen valmistavat ottelut eivät ole sujuneet ihan toivotulla tavalla sillä joukkue on onnistunut voittamaan vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan.

Alexis Sanchezin, Arturo Vidalin sekä Claudio Bravon tähdittämä Chile lähtee otteluun altavastaajan asemasta, mutta joukkue pystyy haastamaan Argentinan hyvänä päivänä. Chilen hyvän ja huonon päivän ero on kuitenkin välillä jopa hurjan suuri ja tälläiseen ailahteluun ei ole tänään varaa.

Argentina on ottelun suosikki ja näin ollen hurjalle hyökkäyskalustolle tarjottu (2,18) on napattava ehdottomasti talteen ilman sen suurempia ihmettelyjä.

Muut valinnat:

Argentina voittaa ja molemmat joukkueet tekevät maalin (6,00)

Veikkaushuoneen Copa America -kilpailu

Klikkaa osallistumispainiketta, tee voittava veto korkeimmalla kertoimella ja nappaa VIP-liput Ilveksen ja Valencian väliseen otteluun 30. heinäkuuta 2016.. Kaikki voittavat vedot, joihin sisältyy vähintään yksi kohde Copa Américasta, ovat mukana kisassa! Minimipanos on kaksi (2) euroa.

Palkinnot:

  1. VIP-liput otteluun Ilves–Valencia 30. heinäkuuta sekä Viaplay Sport -paketti kuukaudeksi
  2. Viaplay Sport -paketti kuukaudeksi
  3. Jari Litmasen kirja Litmanen 10

Kilpailuun mukaan tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset