Copa America: Toinen pelipäivä!

Copa America -turnaus lähti meidän kannaltamme mahtavasti käyntiin, kun Kolumbia voitti USA:n 0-2 ja siinä samalla nappasimme mukavan (2,50) kertoimen kiinni. Turnaus jatkuu tänään ja tällä kertaa luotamme Brasilian tähtiin.

Brasilia – Ecuador

Valinta: Brasilia (1,80)

Brasilia on aina yksi tämän turnauksen suurimmista voittajasuosikeista eikä tämä vuosi ole poikkeus. Brasilia kohtaa turnauksen avausottelussaan Ecuadorin ja ”Brassit” lähtevät otteluun selvästä ennakkosuosikin asemasta.

Brasilian joukkue on täynnä tähtipelaajia ja jokaiselle pelipaikalle löytyy loistavia pelaajia vaikka mm. Neymar on tästä turnauksesta sivussa. Viime vuosina Brasilialta on puuttunut selkeä ykköshyökkääjä, mutta tällä kertaa paikka on täytetty mikäli mahtavan kauden Benficassa pelannut Jonas jatkaa hurjaa menoaan myös maajoukkueessa.

Ecuadorin valmistavat ottelut eivät ole menneet aivan nappiin sillä joukkue hävisi taannoin USA:lle sekä Kolumbialle. Ecuadorin kokoonpanosta ei löydy montaakaan tähtipelaajaa, mutta joukkue tulee olemaan varmasti hankala vastustaja kenelle tahansa sillä Ecuadorin asenne sekä taisteluilme on kunnossa.

Ecuadorin laidoilla viilettää nopeita kavereita ja se onkin joukkueen niin sanottu salainen ase. Laidoilta löytyy nimittäin Valioliigasta tutut herrat Jefferson Montero sekä Antonio Valencia.

Brasilia on ottelun suuri suosikki ja me luotamme tänään siihen. ”Brasseille” tarjottu ihmeellisen kova (1,80) kerroin kelpaa näin ollen loistavasti betsilapuille.

Muut valinnat:

Costa Rica yli 0,5 maalia (1,66)

Nappaa Coba America betsit talteen meidän tapaan Veikkaushuoneen, 24hBetin tai Coolbetin huikean bonustarjouksen voimalla. Jokainen kumppanimme tarjoaa luotettavaa pelaamista sekä 100% talletusbonuksen uusille asiakkaille.

Aiheeseen liittyvät uutiset