Copa America: Viimeiset jatkopaikat jaossa!

CopaAmerica | Vvihjeet.com

Copa American lohkovaiheen ottelut ovat kahta kamppailua vajaa pelattu. Kolumbia ja Peru polkaisevat sunnuntai-illan käyntiin aikaisella kamppailulla ja puolenyön jälkeen Brasilia ja Venezuela päättävät lohkovaiheen omassa ottelussaan. Copa America on osoittanut vaikeutensa betsaajille jo useaan otteeseen, mutta tälle yölle haetaan vihdoin onnistumisia.

Ehdottomasti tasaisimpana lohkona edennyt C-lohko saa siis päätöksensä tänään. Lohkon tämänhetkiset sijoitukset eivät sinällään vielä mitään kerro, koska joukkueet ovat tasapisteissä. Aikaisemmassa ottelussa tähtiä vilisevä Kolumbia lähtee selkeänä ennakkosuosikkina kaatamaan Perua. Radamel Falcaon kipparoima Kolumbia tarvitsee ottelusta voiton ja sen turvin olisivat jatkossa. Olen vahvasti vedonvälittäjien kanssa samoilla linjoilla ja puhtaan materiaalieron perustelemana uskon Kolumbiaan.

Sitten lohkovaiheen viimeiseen kamppailuun. Brasilia lähtee otteluun ilman suurinta tähteään Neymaria. Nyt kun molemmille joukkueille riittää jatkopaikkaan tasapeli en jaksakkaan uskoa, että hirveän hyökkäävästi lähtee kummatkaan pelaamaan. Pienet maalimäärät kelpuutetaan meidän lapulle. Tässä vielä alla kuva betsilapusta.

Näyttökuva 2015-06-21 kello 19.40.12

Aiheeseen liittyvät uutiset