Jalkapallovihjeet: Cristiano Ronaldon seuraava seura

Euroviisu-vihjeet

Cristiano Ronaldon odotetaan siirtyvän ensi kaudeksi pois Real Madridista erinäisten verosotkujen myötä. Coolbet tarjoaa tähän erikoiskohteet, joissa pääsee veikkaamaan Cristianon seuraavaa seuraa!

Mikä on Cristiano Ronaldon seuraava seura?

Kohde: Where will Cristiano Ronaldo play on September 2nd 2017?

Valinta: Manchester United (4.25)

Isosti on revitelty Cristiano Ronaldon mahdollisella siirrolla eikä syyttä. Kaveri on kiistatta yksi kuumimpia nimiä maailmassa eikä ole kovin kaukaa haettua nimetä hänet maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi. Juuri äsken saimme todistaa kuinka Ronaldo kantoi Portugalin Confederations cupissa Venäjän yli upealla puskumaalilla.

Vaan mihin Ronaldo seuraavaksi siirtyisi vai siirtyykö ollenkaan? Manchester United sekä PSG ovat listan kärkinimiä, kun aletaan miettiä potentiaalisimpia seuraavia seuroja.

Ronaldolla on tiettävästi historiaa ManU:n kanssa ja vastapuolelta taas löytyy varmasti myös tarpeeksi pätäkkää siirron järkkäämiseksi, joten siirto Manchesteriin ei ole mikää aivan hatusta vedetty ajatus. Meidän veikkaus onkin, että Ronaldo siirtyy nimenomaan ManU:n riveihin ja edustaa seuraa 2.9.2017 päivämääränä.

Muina vaihtoehtoina tarjolla ovat ManU:n ja PSG:n lisäksi mm. mikä tahansa kiinalainen seura (17.50) tai mikä tahansa MLS-seura (20.00).

Me uskomme kuitenkin siihen, että ensinnäkin Ronaldo vaihtaa seuraa ja toiseksi, että uusi seura on Manchester United!

Tästä Ronaldon erikoiskohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset