Cyclo-Cross: World Championships klo 16:00

Cyclo-Cross

Cyclo-Cross ja miesten Eliten startti tänään klo 16:00! Aikaisemmin tällä viikolla aloitimme tämän aiheen pienellä ennakolla. Varsinaiset kilpailut ovat olleet käynnissä jo koko viikonlopun. Tähän mennessä on ajettu naisten U23 ja Elite lähdöt. Tänään vuorossa on miesten U23 ja Elite lähdöt. Vedonlyöntiin on luvassa kohteita vain miesten Elite lähtöön.

Pelivalinnat miesten Eliten starttiin

Unibet valinta: Michael Vanthourenhout voittaa Laurens Sweeckin (1,72)
Unibet valinta: Laurens Sweeck voittaa Lars van der Haarin (1,75)
Unibet valinta: Toon Aertsin – sijat 1-3 (1,90)

Tässä meidän valinnat tähän kilpailuun. Kilpailun ehdoton ennakkosuosikki ja lähes varma voittaja hollantilainen Mathieu van der Poel. Hän on dominoinut tämän kauden kilpailuja ja pääsääntöisesti aina Mathieu van der Poel on ajanut ensimmäisenä maaliviivan yli. Viime joulukuussa, Belgian Namurissa ajetussa World Cup kilpailussa Mathieu van der Poel taipui kolmanneksi, mutta tässä kilpailussa hän ajoi sairaana. Tänään hänen voittokerroin on Unibetilla 1,33, joten tähän emme lyö rahoja kiinni. Jos Mathieu van der Poel on suuri voittajasuosikki, niin Wout van Aert on yhtä hyvä suosikki kilpailun hopeamitallistiksi.

Meidän pelivalinnat perustuvat UCI World Cupin tämän vuoden tuloksiin ja etenkin tuloskehitykseen.  Michael Vanthourenhout on ajanut hyvän kauden ja viimeisessä World Cup kisassa hän ajoi kolmanneksi, joten hän on tänään hyvillä sijoituksilla maalissa. Vastaavasi Toon Aerts on ajanut erittäin vahvan ja tasaisen kauden, joten hänet nostamme mitallisuosikiksi.

Tässä vielä linkki UCI YouTube kanavalle, josta kilpailua voi seurata suorana!

Aiheeseen liittyvät uutiset