David Moyes tekee paluun Valioliiga -viheriöille!

Valioliiga jatkuu tänään yhdellä ottelulla. Päivän ainoassa ottelussa kohtaavat Watford ja alkukauden kriisiseura, West Ham. Slaven Bilicin tilalle West Hamiin palkattu David Moyes esiintyy tänään ensimmäistä kertaa uudessa seurassaan.

Watford – West Ham

Valinta: Watford yli 1,5 maalia (2,21)

Watford kohtaa sunnuntain ainoassa Valioliiga -kamppailussa West Hamin. Watford on tällä hetkellä kolmen ottelun mittaisessa tappioputkessa, mutta heikot tulokset eivät kerro koko totuutta Watfordista sillä joukkueen esitykset ovat olleet varsin positiivisia tappioista huolimatta.

Watfordin loukkaantumislista on tällä hetkellä varsin pitkä, mutta joukkueen manageri Marco Silva kertoi ottelun alla myös hyviä uutisia. Everton pelissä loukkaantunut kaksikko Gomes/Kabasele on tänään pelikunnossa. Myös Roberto Pereyra saatetaan nähdä kentällä jo tänään. Sebastian Prödlin sekä Andre Carrillosin pelaaminen on tänään epävarmaa. Myös Troy Deeney on tästä ottelusta ulkona, mutta emme laske huonossa vireessä olevaa Deeneyta korvaamattomaksi.

Vierasjoukkue West Hamissa eletään mielenkiintoisia aikoja. Slaven Bilic sai lähteä ja tilalle palkattiin kaikille tuttu David Moyes, jonka meriitit Valioliigassa eivät herätä suurta kunnioitusta fanien keskuudessa. Moyesin pelityyli eroaa varmasti jonkin verran Bilicin ajatuksista, mutta näin lyhyessä ajassa on hankala tehdä taikatemppuja.

West Ham kärsii useiden avainpelaajien poissaoloista Watfordin tapaan. Puolustuksesta ovat tänään sivussa ainakin James Collins sekä pitkään sivussa oleva Jose Fonte. Myös Winston Readin pelaaminen on tänään epävarmaa sillä mies saapui juuri pitkältä maajoukkue reissulta. Read ei treenannut eilen, joten ihan täydessä tikissä mies ei tule olemaan vaikka hän juoksisi tänään kentälle. Hyökkäyspäästä kovin menetys on Chichariton reisivamma, joka pitää miehen sivussa ainakin tästä ottelusta.

West Ham on päästänyt vähintään kaksi maalia neljässä edellisessä virallisessa ottelussa. Pahat loukkaantumiset sotkevat kuvioita entisestään ja esimerkiksi keskikenttämies Kouyate pelasi Evertonia vastaan topparin tontilla.

Watford on ottelun suosikki ja uskomme, että joukkueen kelvolliset esitykset palkitaan tänään kolmella pisteellä. Watfordin yli 1,5 maalille tarjottu 2,21 kerroin kelpaa tänään peleihin mainiosti.

Aiheeseen liittyvät uutiset