Djurgarden on tuplauksen toisen päivän kulmakivi!

Tuplaus | Vvihjeet.com

Tuplaus jatkuu tänään kahden lapun voimin. Eilen Malmön ottelu jäi odottetua vaisummaksi ja ottelussa nähtiin vain yksi maali. Toisessa väärin menneessä kohteessa AFC Utd hävisi niukasti 1-0. Vieraat saivat pallon jo kertaalleen maaliin, mutta lopulta tuo kyseinen häkki sitten hylättiin. Eilinen on kuitenkin nyt unohdettu ja katseet on käännetty jo tämän päivän koitoksiin.

Djurgarden on kovassa iskussa

Djurgarden on aloittanut kautensa loistavasti. Joukkue on napannut kolmesta ensimmäisestä ottelustaan täyden pistepotin ja maaliero näyttää tällä hetkellä komeaa 9-1 lukemaa. Tänään Djurgarden kohtaa kotikentällään Hammarbyn. Vierasjoukkue on kerännyt kolmesta ensimmäisestä ottelustaan neljä pistettä. Hammarby on pelannut tällä kaudella vasta yhden vierasottelun. Joukkue hävisi tähän mennessä ainoassa reissupelissään heikon alkukauden pelanneelle Elfsborgille peräti 4-1, joten esitys ei ollut kovinkaan vakuuttava.

Kotijoukkue on todella kovassa iskussa ja on mielestäni ottelun ehdoton ennakkosuosikki. Kertoimet ovat kuitenkin yllättävän tasaiset ja esimerkiksi kotijoukkueen kahdelle maalille tarjottu (1,91) kerroin on varsin houkuttuleva tarjous ja me nappaamme sen ehdottomasti toiselle tuplauslapulle.

Päivän toinen erittäin mielenkiintoinen kohde löytyy KPV:n ja Hongan välisestä Suomen Cupin -ottelusta. Honka on asetettu ottelussa selkeään altavastaajan asemaan ja vieraille tarjoillaan tällä hetkellä peräti (3,25) kerrointa. KPV on aloittanut Cupin vahvasti, mutta kannattaa muistaa, että Honka pudotti edellisellä kierroksella TPS:n hurjan trillerin päätteeksi.

Hongan maalille tarjoillaan tällä hetkellä tuplaukseen varsin maistuvaa (1,39) kerrointa ja me iskemme siihen kiinni. Ottelu tulee olemaan varmasti tasainen, mutta Honka ei ole ottelussa altavastaajan asemassa, kuten kertoimet antavat ymmärtää.

day2 day22

Aiheeseen liittyvät uutiset