Jatkuvatko voitokkaat KHL-vihjeet?

KHL-Vihjeet | Vvihjeet.com

Eilisistä KHL-vihjeistä tuli kotiin 2/2, joten yritetään jatkaa samaa rataa. Tänään haetaan eilisen tapaan hyviä kertoimia, jotka osuu!

Slovan Bratislava – Sibir Novosibirsk

Valinta: Slovan Bratislava (2,40)

Slovan Bratislava otti sunnuntaina komean 6-0 kotivoiton Novokuznetskista. Kahdessa ensimmäisessä ottelussaan Bratislava joutui taipumaan tappioihin mutta sunnuntain murskavoitto on lupaus paremmasta. Bratislavan kotiyleisö on yksi KHL:n fanaattisimpia, joten vierasjoukkueella ei tule olemaan helppoa.

Sibir on pelannut kohtalaisesti. Se on aloittanut kautensa vieraspeleillä, joista tämän iltainen on viimeinen ennen kotiinpaluuta. Sibir saa perjantaina kotiavauksessaan vastaansa Pietarin SKA:n, joten ajatukset saattavat olla jo jättiläisen kaadossa.

Medvescak Zagreb – Metallurg Novokuznetsk

Valinta: Medvescak Zagreb -1,5 (2,08)

Zagrebilla on alla kaksi kahden maalin voittoa ennen illan ottelua. Joukkueiden keskinäisissä otteluissa Zagreb on vetänyt pitemmän korren jo parin kauden ajan. Edellä mainittujen lisäksi kotijoukkue saa etua NHL-mittaisesta kaukalostaan.

Novokuznetsk kuuluu sarjan heikoimpiin joukkueisiin. Vieraat ovat hävinneet kaikki kolme otteluaan tällä kaudella eikä kurssi tule muuttumaan vielä tänään.

Aiheeseen liittyvät uutiset