El Clasico Coolpickz -viikonloppukierroksen helmenä!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Coolpickz -viikonloppukierros käynnistyy tänään klo 17:00, kun Valioliiga sekä muut euroopan jalkapallosarjat jatkuvat maajoukkuetauon jälkeen. Kierroksen ehdoton helmi on kuitenkin Barcelonan ja Real Madridin välinen ottelu.

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Barcelona – Real Madrid

Valinta: Barcelona + yli 2,5 maalia

Jalkapallomaailma pysähtyy taas tänään hetkeksi, kun Barcelona ja Real Madrid iskevät yhteen Camp Noulla. Kaikki jalkapallon ystävät ympäri maailmaa tietävät varmasti tämän ottelun merkityksen.

Barcelona on karannut La Ligassa jo kymmenen pisteen päähän Real Madridista, joten paineet ovat tänään vierasjoukkueella sillä Realin on käytännössä pakko voittaa tänään mikäli se haluaa vielä taistella ohuesti sarjan mestaruudesta. Mikäli Real häviää tänään niin monien huhujen mukaan se tarkoittaisi samalla sitä, että joukkueen nykyinen valmentaja Zinedine Zidane ei jatka työssään ensi kaudella.

Edellinen ”El Clasico” päättyi Barcelonan 0-4 nöyryytykseen, joten Realilla riittää parannettavaa kauden toiseen kohtaamiseen. El Clasicoissa on nähty aina paljon maaleja eikä tämä ottelu tule olemaan varmasti poikkeus. Itseasiassa El Clasicossa ollaan jääty alle 2,5 maaliin edellisen kerran vuonna 2011.

Barcelona on tällä hetkellä niin kovassa iskussa, että vaakakuppi kääntyy tänään väkisin kotijoukkueen suuntaan. Camp Nou on vaikea stadion kenelle tahansa ja kun tähän lisätään vielä Real Madridin pakkovoitto niin asetelma on kutkuttava. Barcelona voittaa tänään ja varmistelee mestaruusjuhliaan hyvissä ajoin ennen La Ligan päättymistä.

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan 5000€:n Jackpotin metsästykseen!

cooll

Aiheeseen liittyvät uutiset