EM-Kisat: Unkari ja Belgia mättävät maaleja!

Tosipelit saatiin eilen käyntiin ja tänään sama tahti jatkuu. Parhaat pelikohteet löytyivät tällä kertaa Saksan ja Slovakian sekä Unkarin ja Belgian välisistä kamppailuista.

Saksa – Slovakia (klo 19:00)

Valinta: Yli 2,5 maalia kerroin 2,37

Saksa surffasi suvereenisti lohkonsa voittoon. Vaikka joukkue pelasi maalittoman tasapelin Puolan kanssa, ei joukkueella ollut missään vaiheessa todellista haastajaa. Slovakiasta ei sellaiseksi ole, sillä Saksan loistava puolustuspeli pitää huolen siitä, että Slovakia ei pääse parhaille maalipaikoille.

Slovakian ainoa pistemenetys tuli Walesia vastaan avausottelussa. Tämän jälkeen Slovakia kaatoi alkusarjassa Venäjän ja pelasi Englannin kanssa maalittoman tasapelin. Saksa on montaa luokkaa vahvempi vastustaja, joten Slovakia joutuu entisestään parantamaan peliään, mikäli se meinaa pysyä Saksan kyydissä mukana.

Saksa on ottelun selvä suosikki eikä suurinumeroiset lukemat yllättäisi. Slovakia voi peruutella alussa, mutta sen on otettava riskejä, jos se todella haluaa haastaa Saksaa. Overi on kelpo valinta kupongille.

Unkari – Belgia (klo 22:00)

Valinta: Yli 2 maalia kerroin 1,97

Unkari voitti sensaatiomaisesti lohkonsa, jossa sen piti olla heittopussi. Varsinkin Portugalia vastaan se osoitti, miten hyvä se on hyödyntämään omat maalipaikkansa. Vaikka Belgia välttelee virheitä enemmän kuin Portugali, saa Unkari varmasti tarpeeksi maalipaikkoja ainakin yhteen maaliin.

Belgia oli oman lohkonsa kakkonen. Avausottelussa Italiaa vastaan se ei ollut parhaimmillaan, mutta Ruotsia ja Irlantia vastaan se osoitti olevansa vaarallinen. Joukkueesta löytyy maailmanluokan hyökkäys ja maalivahti, joten joukkueen perusta on kunnossa.

Unkari piinasi omassa lohkossaan muita kertatoisensa jälkeen ennakkoluulottomalla pelillä ja se tulee varmasti jatkamaan samalla tavalla myös Belgiaa vastaan. Belgia on luokkaa vahvempi varsinkin puolustuspäässä ja sen kivenkova hyökkäys saa varmasti tuhoja aikaan Unkarin puolustuspäässä.

Vaikka ensimmäiset ”kuolemanpelit” ovat usein vähämaalisia, nähdään Unkarin ja Belgian välisessä kamppailussa ainakin kaksi maalia.

Betsit sisään Coolbetillä!

Betsit sisään Veikkaushuoneella!

Aiheeseen liittyvät uutiset