EM-kisat valtaavat myös Coolpickz -kierroksen!

Coolpickz, veikkaa ja voita jackpot | Vvihjeet.com

Jalkapallon EM-kisat alkavat huomenna Ranskassa ja Coolpickz -kierroksen kaikki kohteet ovat luonnollisesti EM-kisoista. Me ohitamme turnauksen avausottelun, mutta suuntaamme katseet lohkon toiseen otteluun, jossa kohtaavat Albania ja Sveitsi.  

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Albania – Sveitsi

Valinta: 2 ja alle 2,5 maalia (Coolbet: Sveitsi 1,85)

EM-kisa debytantti Albania aloittaa urakkansa Sveitsiä vastaan. A-lohkosta löytyy myös isäntämaa Ranska ja Romania, joten Albanian kannalta tärkeää olisi saada se kuuluisa oma peli kuntoon heti turnauksen alkuun. Albania on selkeästi heikompi joukkue kuin Ranska ja Sveitsi, mutta Romanian se pystyy kyllä haastamaan.

Sveitsille pedataan jatkopaikkaa Ranskan vanavedessä, mutta Albanian tapaan turnaukselle on saatava hyvä startti. Sveitsi tulee ottelun kyllä voittamaan, mutta Albania ei tee sitä käkikellojen maan pelaajille helpoksi. Luotetaan Sveitsin voittoon, mutta odotetaan vähämaalista vääntöä.

Puola – Pohjois-Irlanti

Valinta: 1 ja yli 2,5 maalia (Coolbet: maalien määrä yli 2,5 2,32)

Puola teki EM-karsinnoissa eniten maaleja, kun joukkue heilutti maaliverkkoja 33 kertaa kymmenessä ottelussa. Lewandowski-Milik kaksikko Puolan hyökkäyksessä tulee tekemään tuhoisaa jälkeä myös lopputurnauksessa. Puola on Saksan ohella ennakkosuosikki jatkoonmenijäksi C-lohkosta ja joukkueella onkin mahdollisuudet isoksi yllättäjäksi näissä kisoissa.

Pohjois-Irlanti yllätti varmasti monet ellei kaikkia voittamalla oman karsintalohkonsa ja edeten näin ollen Ranskassa pelattavaan lopputurnaukseen saakka. Nyt Pohjois-Irlannin pojat joutuvat kohtaamaan todellisuuden ja luvassa on kylmää kyytiä niin Puolalta kuin Saksaltakin.

Veikkaa ilmaiseksi & voita 5000€ Jackpot!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jotta pääsette mukaan 5000€:n Jackpotin metsästykseen!

coolpickz 9.6

Aiheeseen liittyvät uutiset