EM-Kisojen kahdeksas pelipäivä: Italia vie Ruotsia!

Kisojen kahdeksas pelipäivä potkaistaan käyntiin klo 16:00 Italian ja Ruotsin kohtaamisella. Päivään mahtuu tuttuun tapaan myös klo 19:00 ja klo 22:00 alkavat ottelut. Kaikkiin päivän otteluihin löytyy mielenkiintoisia pelikohteita.

Italia – Ruotsi

Valinta: Italia kerroin 2,01

Italia aloitti turnauksen vahvasti kaatamalla Belgian lukemin 0-2. Ottelu oli käytännössä alusta loppuun Italian hanskassa, vaikka Belgia näennäisesti palloa hallitsikin. Italia puolusti todella hyvin ja Belgian yrityksen tulivat lähinnä boxin ulkopuolelta.

Ruotsi pelasi avausottelussaan 1-1 tasapelin Irlannin kanssa. Irlanti puolusti tiukasti ja Ruotsin ainoat paikat avautuivat yllättäen Zlatan Ibrahimovicille. Zlatan tarvitsee paljon apua hyökkäyspelissä, mikäli Ruotsi aikoo rikkoa Italian vahvan puolustusmuurin.

Italia on todella tiivis joukkue puolustamaan, mutta myös sen hyökkäyspeli on yhteispelin tulosta. Ruotsi joutuu olemaan todella tarkkana Italian useiden eri hyökkäysvariaatioiden kanssa. Italia hieman yli kahden kertoimella on päivän paras veto.

Tshekki – Kroatia

Valinta: Kroatia kerroin 1,98

Kroatia aloitti kisat vahvasti voittamalla Turkin tyylipuhtaasti 1-0. Tshekki taisteli hienosti Espanjaa vastaan, mutta taistelu ei aivan riittänyt, vaikkakin 0-1 Tappio ei Espanjaa vastaan huono olekaan.

Kroatia on paperilla selvästi Tshekkiä vahvempi. Varsinkin hyökkäyskalustossa on merkittävä ero, sillä Modric, Rakitic, Mandzukic– kolmikko on huomattavasti kovempaa kaliperiä Tshekin hyökkäykseen verrattuna.

Kroatia on lohkostaan selvä jatkoon menijä, eikä Tshekki pitäisi hyvässä vireessä olevalle Kroaatti-miehistölle olla ongelma. Kroatian voitto isketään suoraan kupongille.

Espanja – Turkki

Valinta: Alle 2 maalia kerroin 2,26

Turkki hallitsi hienokseltaan ottelua Kroatiaa vastaan, mutta joutui taipumaan lukemin 0-1. Turkki puolusti takaisku-maalia lukuun ottamatta ottelussa kohtalaisesti, vaikkakin se antoi Kroatialle paljon paikkoja varsinkin boxin sisäpuolella.

Turkin hyökkäyspeli Kroatiaa vastaan oli melko luokatonta ja ilmassa saattoi olla hieman turhautumisen merkkejä. Turhautumista ei saa tapahtua Espanjaa vastaan, joka rokottaa armottomasti jo puolittaisesta paikasta.

Espanjan hyökkääjät eivät esittelyä kaipaa, mutta Turkkia vastaan heidänkin on nostettava tasoaan, sillä Turkki on vaarallisempi joukkue etenkin vastahyökkäyksissä kuin Tshekki.

Espanja on suuri suosikki otteluun lähdettäessä, mutta jos Turkki pystyy puolustamaan Espanjaa samalla tavalla kuin se puolusti Kroatiaa vastaan, ei ottelussa välttämättä maaleilla mässäillä. Underia kannattaa pohtia, mikäli haluaa lisäjännitystä illan otteluun.

Veikkaushuone,  & 24hBet tarjoavat ilmaisvetoja EM-kisojen jokaiselle pelipäivälle ja Coolbetiltä hyviä tarjouksia jokaiselle kisapäivälle

Coolbetin tarjouksiin tästä!

Veikkaushuoneen ilmaisvedot talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset