EM-Kisojen kahdestoista pelipäivä: Tshekki ja Turkki mättävät maaleja!

Tänään lyödään pakettiin C ja D-lohkot neljän ottelun voimin. Pelattavaa löytyy taas tuttuun tapaan runsaasti ja miksei jokunen yllätyskin lohkojen päätöskierroksella nähtäisi.

Tshekki – Turkki

Valinta: yli 2,5 maalia kerroin 2,37

Tshekki päätyi Kroatian kanssa tasapeliin edellisessä kohtaamisessa, vaikka se oli 0-2 tappiolla toisen puoliajan alussa. Turkkia vastaan tiedossa on kova kamppailu, sillä tämän ottelun häviäjä on ulkona turnauksesta.

Tshekille ottelusta riittää tasapeli jatkopaikan varmistamiseen, mutta peruttelemaan se ei voi lähteä. Turkki ei ole vielä turnauksessa maalipuiden väliin palloa sijoittanut, joten sen on hyökättävä aggressiivisesti pelin alusta saakka.

Joukkueet kohtasivat EM-kisojen karsinnoissa, jolloin molemmat joukkueet kävivät hakemassa vierasvoitot. Turkki tarvitsee maaleja ja Tshekki ei voi alkaa liikaa peruutella. Ottelussa tullaan näkemään maaleja puolin ja toisin, joten Overi on otteluun selvä valinta.

Kroatia – Espanja

Valinta: Ensimmäinen puoliaika X kerroin 1,90

Molemmat joukkueet ovat paikkansa jatkopeleihin lunastaneet, joten vaikka Kroatia voisi voitolla napata lohkovoiton, ei lohkovoitosta välttämättä nähdä tulista kamppailua.

Kroatia menetti varmalta näyttäneen voiton Tshekkiä vastaan, joten Espanjaa vastaan kroatialaisten on puolustettava paljon tiiviimmin ja kurinalaisemmin, mikäli he aikovat pitää lukemat tasaisina.

Espanja otti tyylipuhtaan 3-0 voiton Turkista ja on selvä ennakkosuosikki myös Kroatiaa vastaan. Espanjalla on sauma lepuuttaa/kierrättää pelaajiaan Kroatiaa vastaan jatkopelejä ajatellen.

Ottelun alku on varmasti tunnustelua puolin ja tosin, eikä kumpikaan halua joutua takaa-ajajaksi heti alusta. Jos puoliajalle päädyttäisiin 0-0 lukemissa se ei olisi suuri yllätys, joten tällä kertaa painetaan kupongille ruksia ensimmäisen puoliajan kohdalle.

Muut valinnat:

(1×2) Puola kerroin 1,94

 

Veikkaushuone,  & 24hBet tarjoavat ilmaisvetoja EM-kisojen jokaiselle pelipäivälle ja Coolbetiltä hyviä tarjouksia jokaiselle kisapäivälle

Coolbetin tarjouksiin tästä!

Veikkaushuoneen ilmaisvedot talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset