EM-kisojen kolmas pelipäivä: Puola hoitelee P-Irlannin!

EM-kisojen kolmas pelipäivä potkaistaan käyntiin taas klo 16:00, kun Turkki ja Kroatia iskevät yhteen D-lohkon taistossa. Myöhemmissä otteluissa Puola kohtaa Pohjois-Irlannin ja Saksa Ukrainan.

Puola – Pohjois-Irlanti

Valinta: Puola (1,85) / Kotijoukkue voittaa molemmat puoliajat (5,00)

Kotijoukkue lähtee turnauksen avausotteluunsa selkeänä ennakkosuosikkina. Puolalla on kasassa todella kova joukkue ja useat avauskokoonpanossa olevat pelaajat pelaavat euroopan huippusarjoissa isoja minuutteja isoissa rooleissa.

Puolalaisten selkeä ykköstykki on Bayern Munchenin maaliruisku Robert Lewandowski, joka on tehnyt kovaa jälkeä myös maajoukkueessa. Lewandowski saa kärkiparikseen nuoren Ajax lupauksen Arkadiusz Milikin. Tämä kaksikko on todella vaarallinen ja se tullaan huomaamaan heti turnauksen avausottelussa.

Pallonhallinta tulee olemaan varmasti Puolalla ja Pohjois-Irlanti turvautunee vastahyökkäyksiin ja pitkiin palloihin, joilla haetaan kärkimies Kyle Laffertya.

Puola on meidän papereissamme turnauksen ”musta hevonen” ja näin ollen luotamme siihen, että joukkueen peli on kunnossa heti alusta saakka ja joukkue hoitaa turnauksen avausottelunsa kunnialla läpi. Puolalle tarjottu kerroin (1,85) kelpaa mainiosti peleihin.

Muut valinnat:

Kroatia (2,12)

Saksa (1,62)

Veikkaushuone & 24hBet tarjoavat ilmaisvetoja EM-kisojen jokaiselle pelipäivälle

Veikkaushuone sekä 24hBet tarjoavat ilmaisvetoja EM-turnauksen jokaiselle pelipäivälle. Pääset nappaamaan ilmaisvedot talteen kätevästi alla olevista kuvakkeista.

24hBetin ilmaisvedot talteen tästä!

Veikkaushuoneen ilmaisvedot talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset