EM-Kisojen kolmastoista pelipäivä: Joko nyt Portugali?

Alkulohkot lyödään tänään kokonaan päätökseen E ja F-lohkojen viimeisten otteluiden myötä. Paikoista 16 parhaan joukkoon käydään kiivasta kamppailua, joten panosta on useammassa ottelussa. 

Italia – Irlanti

Valinta: Italia kerroin 2,52

Italian vastus ensimmäisessä kuolemanpelissä on Espanja, joka hävisi eilen Kroatialle 1-2. Tämä tarkoittaa sitä, että Irlanti-ottelussa ei käytännössä ole Italialle minkäänlaista panosta. Italia tulee siis hyvin suurella todennäköisyydellä lepuuttamaan muutamaa avainpelaajaa.

Irlannilla olisi voitolla mahdollisuus nousta neljään pisteeseen, mutta tasapeli Ruotsin kanssa ja kolmen maalin tappio Belgialle, eivät anna parasta lähtökohtaa yhtä kisojen mestarisuosikkeja vastaan.

Vaikka Italialle ottelu on selvä välipeli ja Irlannille taas pakkovoitto, on Italian kerroin aivan liian suuri ohitettavaksi. Italialta löytyy laatupelaajia penkiltä runsaasti ja Irlanti ei ole suuremmin vakuuttanut kisojen aikana, joten Italian voitto mahtuu köykäisesti kupongille.

Islanti – Itävalta

Valinta: Yli 2 maalia kerroin 1,96

Islannin ja Itävallan kohtaamisessa on havaittavissa samanlaisia piirteitä kuin eilisessä Tshekin ja Turkin välisessä ottelussa.  Islanti on pisteen Itävaltaa edellä ja edes tasapeli ei välttämättä takaa Islannille jatkopaikkaa, joten molempien on haettava ottelussa hanakasti voittoa.

Islanti on pelannut todella hyvän turnauksen, vaikka voittoa ei vielä ole irronnutkaan. Joukkue puolustaa hyvin ja saa luotua riittävän paljon maalintekotilanteita. Jos sama tahti jatkuu Itävaltaa vastaan, on ensimmäinen voittokin lähellä.

Itävalta tarvitsee voiton. Maaleja ei ole tullut, joten tänään se joutuu hyökkäämään heti alusta asti rohkeasti. Ottelussa on kaikki elementit runsasmaalisuuteen, joten yli 2 maalia on kelpo valinta pelikohteeksi.

Unkari – Portugali

Valinta: Portugali -1 kerroin 1,70

Portugali on ollut tähän asti yksi kisojen suurimmista pettymyksistä. Joukkueella on ollut tarpeeksi maalintekopaikkoja molempien otteluidensa, jopa runsasmaalisiin voittoihin, mutta pallo on kiertänyt maalipuiden välit tehokkaasti.

Unkari otti avausottelustaan 0-2 yllätysvoiton Itävallasta ja taisteli itselleen pisteen Islantia vastaan. Vaikka joukkue on jo jatkopaikan varmistanut, kelpaisi sille varmasti esimerkiksi tasapeli Portugalia vastaan.

Portugali on pakkovoiton edessä, sillä muuten jatkoonpääsy riippuu muiden otteluiden tuloksista. Tulivoimaa joukkueesta löytyy riittävästi useampaan maaliin, joten Portugalin runsasmaalinen voitto ei olisi yllätys.

Veikkaushuone,  & 24hBet tarjoavat ilmaisvetoja EM-kisojen jokaiselle pelipäivälle ja Coolbetiltä hyviä tarjouksia jokaiselle kisapäivälle

Coolbetin tarjouksiin tästä!

Veikkaushuoneen ilmaisvedot talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset