EM-kisojen kuudes pelipäivä: Ranska murskaa Albanian!

EM-kisojen kuudes pelipäivä näkee päivänvalon ja luvassa on kolme mielenkiintoista ottelua! A-lohkossa Sveitsi kohtaa Romanian ja Ranska Albanian. Päivä aloitetaan kuitenkin B-lohkon ottelulla, kun Venäjä ottaa mittaa Slovakiasta.

Ranska – Albania

Valinta: Ranska yli 2,5 maalia (2,34)

Kisaisäntä Ranska aloitti turnauksensa perjantaina 2-1 voitolla Romaniasta. Ranskan avausottelu ei ollut helppo, mutta aikalailla odotettu. Nyt turnaus on kuitenkin saatu käyntiin ja alkukankeus on toivottavasti myös sen myötä poistunut Les Bleusin joukkueesta.

Ranska lähtee selkeänä suosikkina tähän otteluun niinkuin todennäköisesti jokaiseen otteluun tässä turnauksessa. Sinisten hyökkäyskalusto on erittäin vaarallinen ja avausottelussa hyökkääjä Giroud sekä keskikenttäpelaaja Payet saivat maalitilinsä auki. Vaikka seurajoukkueessaan Giroud ei varsinaisesti maaleilla mässäillyt, on hyökkääjän ruuti ollut kuivaa maajoukkuepaidassa. Giroudin lisäksi erinomaisessa vireessä olevat Payet ja Griezmann tulevat aiheuttamaan jatkuvasti ongelmia Albanian puolustukselle.

Albania hävisi omassa avausottelussaan Sveitsille lukemin 1-0, mutta joukkue taisteli varsin kunnioitettavasti. Joukkue koki kuitenkin merkittävän takaiskun, kun albanialaisten kapteeni ja puolustuksen ehdoton johtohahmo Lorik Cana joutui katselemaan punaista korttia. Canan pelikielto vaikuttaa merkittävästi Albanian puolustukseen ja kun vastassa on Ranskan raudanluja hyökkäys, on yli 2,5 maalin kerroin 2,34 oikein maukas kohde pelattavaksi.

Muut valinnat:

Slovakia +1 (1,72)

Romania – Sveitsi ensimmäinen puoliaika x (1,95)

Blerim Dzemaili (Sveitsi) tekee maalin (6,00)

Veikkaushuone,  & 24hBet tarjoavat ilmaisvetoja EM-kisojen jokaiselle pelipäivälle ja Coolbetiltä hyviä tarjouksia jokaiselle kisapäivälle

24hBetin ilmaisvedot talteen tästä!

Coolbetin tarjouksiin tästä!

Veikkaushuoneen ilmaisvedot talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset