EM-Kisojen kymmenes pelipäivä: Onko Sveitsistä vastusta Ranskalle?

A-lohko lyödään tänään päätökseen, Ranska ja Sveitsin sekä Romanian ja Albanian välisten otteluiden myötä. Sveitsin on välteltävä tappiota Ranskaa vastaan sillä Romanialla on vielä saumaa nousta tasapisteisiin ja pudottaa Sveitsi lohkon kolmannelle sijalle.

Sveitsi – Ranska

Valinta: Ranska -0,5 kerroin 1,87

Niin isäntämaa Ranska kuin illan vastustaja Sveitsi ovat jo varmistaneet paikkansa neljännesvälieriin. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö ottelussa olisi panosta, sillä jos Sveitsi häviää Ranskalle ja Romania voittaa Albanian, voi Romania vielä nousta tasapisteissä Sveitsin ohi lohkon toiselle sijalle.

Ranska ei ole hyytynyt turnauksen aikana vaikeina hetkinä. Sekä Romania että Albania piinasivat Ranskaa loppuhetkille saakka, mutta otteluiden viimeiset minuutit on usein menty täysin Ranskan komennossa.

Sveitsi on ollut kisojen aikana pettymys. Albania kaatui nihkeästi 0-1 ja Romania ottelu päättyi Sveitsin hallinnasta huolimatta 1-1 tasapeliin. Sveitsin on oltava hereillä Ranskaa vastaan heti alusta saakka, koska muuten kotijoukkue tulee painelemaan selvään voittoon.

Romania – Albania

Valinta: Romania -0,5 kerroin 2,25 & Bogdan Stancu tekee maalin kerroin 3,10

A-lohkon toisessa ottelussa Romania kohtaa Albanian. Ottelusta tulee varmasti kiihkeä, kahden tulisieluisen maan kohtaaminen.

Romania hävisi avauspelin Ranskalle, mutta taisteli pisteen Sveitsiltä. Albanian pistesaldo on vielä avaamatta, mutta voitto Romaniasta kiilaisi joukkueen lohkon kolmannelle sijalle. Ottelussa riittää siis panosta, joten kentällä tullaan näkemään varmasti viihdyttävää jalkapalloa.

Albanialla on maalitili vielä kisoissa aukaisematta, joten jos se mielii jatkopeleihin, on verkon tänään heiluttava. Albanian rohkea hyökkääminen aukaisee toisaalta Romanialle vastaiskupaikkoja, joten maaleja voidaan ottelussa nähdä useampikin.

Romania on hienoinen ennakkosuosikki otteluun lähdettäessä ja yli kahden kertoimet on vaikeaa sivuttaa. Kylkeen kannattaa iskeä Bogdan Stancun maali hieman yli kolmosen kertoimella.

 

Veikkaushuone,  & 24hBet tarjoavat ilmaisvetoja EM-kisojen jokaiselle pelipäivälle ja Coolbetiltä hyviä tarjouksia jokaiselle kisapäivälle

CoolBetin tarjouksiin tästä!

Veikkaushuoneen ilmaisvedot talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset