EM-kisojen neljäs pelipäivä: Kaataako Ruotsi Irlannin?

EM-kisojen neljäntenä pelipäivänä hypätään Ruotsin kelkkaan, kun Ruotsi kohtaa ensimmäisessä iltaottelussa Irlannin. Päivän ensimmäisessä ottelussa kohtaavat D-lohkon joukkueet Espanja ja Tsekki. Illan viimeisessä ottelussa asettuvat vastakkain Ruotsin ja Irlannin kanssa E-lohkossa pelaavat Belgia ja Italia.

Irlanti – Ruotsi

Valinta: Ruotsi (2,40) / Zlatan Ibrahimovic tekee maalin (2,50)

 

Irlannilla kävi erittäin huono arpaonni, kun joukkue joutui samaan lohkoon Italian, Belgian ja Ruotsin kanssa. Onni on kuitenkin se, että vihreät pääsevät aloittamaan turnauksensa Ruotsia vastaan. Joukkueen kenraaliharjoitus Valko-Venäjää vastaan meni kuitenkin pahasti penkin alle ja tukkaan tuli lukemin 1-2.

Ruotsi on jalkeilla hyvällä joukkueella ja mukana on tietenkin koko maan suurin tähti, ainakin omasta mielestään, Zlatan Ibrahimovic. Ruotsi voitti omassa kenraaliharjoituksessaan Walesin helposti lukemin 3-0 ja joukkue lähtee illan otteluun hienoisena ennakkosuosikkina. Aina vaarallinen Zlatan tullee johdattamaan joukkueensa voittoon ja lähdetäänkin hakemaan voiton lisäksi Zlatanille maalia.

Muut valinnat:

Espanja – Tsekki maalimäärä 2-3 (1,87)

Belgia – Italia alle 1,5 (2,60)

Veikkaushuone & 24hBet tarjoavat ilmaisvetoja EM-kisojen jokaiselle pelipäivälle

Veikkaushuone sekä 24hBet tarjoavat ilmaisvetoja EM-turnauksen jokaiselle pelipäivälle. Pääset nappaamaan ilmaisvedot talteen kätevästi alla olevista kuvakkeista.

24hBetin ilmaisvedot talteen tästä!

Veikkaushuoneen ilmaisvedot talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset