Meneekö Puola vai Portugali ensimmäisenä välieriin?

EM-kisat alkavat lähestyä loppuaan, mutta pelit sen kuin paranevat ja tänään aloitetaan puolivälierät, kun Puola kohtaa Portugalin. Jaksaako CR7 kantaa Portugalin reppuselässä välieriin ja saako Lewandowski vihdoin ketsuppipullon auki? Näitä kysymyksiä pohtien ensimmäisen puolivälierän vihjeisiin!

Puola – Portugali

Valinta: Puola etenee jatkoon (2,50)

Puola on esiintynyt kisoissa kurinalaisesti puolustavana joukkueena eikä Puolan hyökkäys ole ollut yhtä vaarallinen, mitä se oli karsinnoissa. Puola on onnistunut tekemään turnauksessa tähän asti vasta kolme maalia, mutta kun omissa ei ole soinut kuin vasta kerran, on joukkue edennyt aina puolivälieriin saakka. Puola on kuitenkin ollut tasaisen varma eikä joukkueen menestys ole kaatumassa yhden pelaajan niskaan, sillä nyt kyseessä on joukkue isolla J:llä. Joukkueen suurin tähti, Robert Lewandowski, ei ole vielä maalinteossa onnistunut lukuunottamatta rangaistuslaukauskilpailua, joten nyt olisi aika pamauttaa kuparinen rikki.

Portugali on jälleen yhden miehen varassa ja se mies on Cristiano Ronaldo. Portugali on ollut juuri niin heikko kuin odotimmekin, sillä poikkeuksella että Kroatian olisi pitänyt joukkue edellisellä kierroksella pudottaa. Nani ja Ronaldo ovat tähän mennessä päässeet hyvin maalintekopaikkoihin, mutta viimeistely on ontunut. Tämän illan ottelussa ei paikkoja varmasti ole montaa luvassa, sillä Puola on osoittanut hyvää puolustuspään pelaamista. Tätä ottelua ei yksi mies voita vaan kokonainen joukkue, joten meidän mielestämme Puola menee jatkoon.

Muut:

Lewandowski tekee maalin (3,50)

Tasapeli/Puola (8,75)

Veikkaushuone tarjoaa ilmaisvetoja EM-kisojen jokaiselle pelipäivälle ja Coolbetiltä hyviä tarjouksia jokaiselle kisapäivälle

Veikkaushuoneen ilmaisvedot talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset