EM-Kisojen seitsemäs pelipäivä: Joko nyt Englanti?

Seitsemäs pelipäivä tuo tullessaan tukun mielenkiintoisia otteluita! Päivä potkaistaan käyntiin jo klo 16:00 Englannin ja Walesin välisellä kamppailulla. Illalla luvassa on Ukrainan ja Pohjois-Irlannin sekä Saksan ja Puolan väliset kamppailut.

Englanti – Wales

Valinta: Englanti voittaa ja alle 2,5 maalia kerroin 3,20 Veikkaushuone

Englanti söhli voiton Venäjästä viime minuuteilla, mutta pelasi muuten mukiinmenevän ottelun. Walesia vastaan Englanti lähtee suurena ennakkosuosikkina, vaikka Wales Slovakiasta voiton avauskierroksella ottikin.

Wales pelasi Slovakiaa vastaan kelpo ottelun, mutta iltapäivän kamppailuun vastus kovenee selvästi. Wales ei varmasti saa pidettyä palloa yhtä paljon kuin Slovakiaa vastaan, mutta joukkue on silti vaarallinen varsinkin vastahyökkäyksissä.

Englannin on pakko voittaa ottelu, mikäli se aikoo hyvään lohkosijoitukseen. Venäjää vastaan puolustus toimi lähes koko ottelun ja Wales tuskin saa tulevassa ottelussa sen enempää paikkoja maalintekoon. Englannin voitto ja alle kolme maalia yhdistettynä antavat mainion kertoimen!

Ukraina – Pohjois-Irlanti

Valinta: Alle 2 maalia kerroin 2,11 Veikkaushuone

Ukrainan ja Pohjois-Irlannin kohtaaminen ei välttämättä ole päivän odotetuin kamppailu, mutta siihenkin saadaan helposti jännitettävää. Ukraina aloitti kisat 0-2 tappiolla Saksalle, kun taas Pohjois-Irlanti hävisi tiukasti Puolalle lukemin 0-1. Molemmilla joukkueilla on siis vielä maalitili aukaisematta.

Molemmille joukkueille voitto ottelusta maistuisi, mutta toisaalta kummallakaan ei ole varaa tappioon, mikäli jatkopaikka kiinnostaa. Kertoimien valossa Ukraina on selvä suosikki otteluun lähdettäessä, mutta Pohjois-Irlanti taistelee varmasti tiukasti ottelun voitosta.

Pohjois-Irlanti puolusti Puolaa vastaan varsin hyvin ja jos sama tahti jatkuu Ukrainaa vastaa, vähämaalinen kamppailu voi olla hyvinkin realistinen.

Saksa – Puola

Valinta: Alle 2,5 maalia kerroin 2,04 Veikkaushuone

Ottelu on ennalta lohkon kahden parhaan joukkueen kohtaaminen. Saksa otti rutiini voiton Ukrainasta ja Puola nipisti voiton Pohjois-Irlannista. Ottelun voittaja on myös lähes varmasti lohkovoittaja.

Molemmilla joukkueilla tulivoimaa riittää, mutta molemmat joukkueet ovat myös hyviä puolustamaan sekä nopeita kääntämään peliä. Täten tuskin kumpikaan lähtee aivan yltiöpäisesti hyökkäämään, kun kentältä löytyy Lewandowskin ja Müllerin kaltaisia nopeita vastaiskuihin kykeneviä ratkaisijoita.

Saksa on selvä ennakkosuosikki otteluun lähdettäessä, mutta Puolaa ei pidä missään nimessä aliarvioida. Joukkueet pelasivat EM-karsinnoissa samassa lohkossa ja Puola oli hyvin pelissä mukana molemmissa otteluissa. Tasapeliltä haiskahtavaan otteluun on helppo iskeä underia!

 

Veikkaushuone,  & 24hBet tarjoavat ilmaisvetoja EM-kisojen jokaiselle pelipäivälle ja Coolbetiltä hyviä tarjouksia jokaiselle kisapäivälle

Coolbetin tarjouksiin tästä!

Veikkaushuoneen ilmaisiin vetoihin tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset