EM-kisojen yhdeksäs pelipäivä: Islanti iskee Unkarin kimppuun!

EM-kisojen yhdeksäs päivä on täällä ja tänään pelataan E-lohkon kamppailu Belgia – Irlanti. Illalla pääsevät irti F-lohkon joukkueet kun Islanti kohtaa Unkarin ja Portugali Itävallan. Kaikista kolmesta ottelusta löytyy jälleen mukavasti pelattavaa, joten katsotaan mitä me olemme löytäneet lapulle.

Islanti – Unkari

Valinta: Islanti (2,77)

Islanti aloitti EM-turnauksensa, joidenkin mielestä yllättäen 1-1 tasapelillä Portugalia vastaan. Islanti ei ole kisojen taitavin tai paperilla nimekkäin joukkue, mutta Islanti on nimenomaan joukkue isolla J:llä. Portugalia vastaan Islanti esiintyi energisesti ja joukkueen pelistä uhkuu kova asenne sekä työmoraali. Tänään vastaan asettuu Portugalia heikompi ja aikalailla Islannin tasoinen joukkue, joten tänään ratkaisee ennen kaikkea se kumpi joukkue tahtoo voittoa enemmän.

Unkari aloitti oman kisaurakkansa 2-0 voitolla Itävallasta ja tämä tulos oli yllätys. Unkari pelasi hyvin, mutta ehkä suurempi syy voitolle oli Itävallan erittäin heikko esitys. Unkari saa tänään täysin erilaisen vastustajan vastaansa kuin avausottelussa, kun Islannin viikingit tulevat rymistelemään kohti pieruverkkareissa pelaavan Gabor Kiralyn maalia. Odotetaan tasaista vääntöä, joka kuitenkin kääntyy energisen ja fyysisen Islannin voitoksi.

Portugali – Itävalta

Valinta: Yli 2,5 maalia (2,27)

F-lohkon toisessa ottelussa kohtaavat avausotteluihinsa varmasti pettyneet joukkueet. Portugali pääsi Islantia vastaan maalintekopaikoille, mutta pallo löysi tiensä verkon perukoille vain yhden kerran. Jos portugalilaiset näyttivät vaarallisilta hyökkäyspäässä, hoitavat Ricardo Carvalho ja Pepe omat tonttinsa alakerrassa niin että myös vastustajan hyökkäys näyttää vaaralliselta.

Itävalta aloitti avausottelunsa hyvin, kun joukkueen kirkkain tähti, David Alaba, testasi pystypuiden vahvuutta kaukolaukauksella. Portugalin keskuspuolustus saa olla erittäin tarkkana Alaban hyvien pystyjuoksujen kanssa, joilla Itävalta varmasti pyrkii Portugalin puolustusta vahingoittamaan. Vähämaalisen turnauksen ensimmäinen maalijuhla saattaa olla tänään edessä tässä ottelussa.

 

Muut valinnat:

 

Kevin De Bruyne (Belgia) tekee maalin (3,30)

Veikkaushuone,  & 24hBet tarjoavat ilmaisvetoja EM-kisojen jokaiselle pelipäivälle ja Coolbetiltä hyviä tarjouksia jokaiselle kisapäivälle

Coolbetin tarjouksiin tästä!

Veikkaushuoneen ilmaisvedot talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset