Englannin pelikentillä täysi rähinä päällä heti alkuviikosta!

Jalkapallo | Vvihjeet.com

Englannin kentillä tapahtuu sillä tänään pelataan Championshipissä, League Onessa sekä League Two:ssa. Löysimme Championshipistä sekä League Two:sta muutaman mukavan peli-idean tiistain kunniaksi.

Blackburn – Cardiff (Championship)

Valinta: Cardiff +1 (1,64) / Cardiff tasapeli ei vetoa (2,11)

Kotijoukkue Blackburn sijoittunee ällä kaudella sarjan keskikastiin. Joukkue ei taistele noususta, mutta putoaminenkaan ei ole kovin todennäköistä. Joukkue menetti siirtoikkunan aikana rutkasti tulivoimaa, kun hyökkääjät Joshua King sekä Rudy Gestele siirtyivät Valioliigaan. Lisäksi keskikenttämies Tom Cairney siirtyi Fulhamiin. Blackburn hankki menetettyjen hyökkääjien tilalle Jordan Rhodesin, joka lukeutuu sarjan kovimpiin hyökkääjiin.

Blackburn on aloittanut kautensa vaisusti. Kahdesta liiga-ottelusta on kasassa yksi piste ja lisäksi joukkue hävisi Liiga Cupin avasukierroksella sarjatasoa alempana operoivalle Shrewsburylle. Blackburn pääsee tänään pelaamaan kotikentällään, mutta jo aiemmin mainitun Jordan Rhodesin pelaaminen ratkeaa vasta juuri ennen ottelun alkua. Rhodesin mahdollinen poissaolo on todella kova kolaus Blackburnille.

Vierasjoukkue Cardiff lähtee otteluun kertoimien perusteella altavastaajana, mutta todellisuudessa peli tulee olemaan erittäin tasainen. Cardiffin viime kauden sijoitus keskikastissa oli seuralle pieni pettymys, mutta todellisuudessa tälläkin kaudella nousukarsintoihin pääsy tuntuu jopa hieman kaukaa haetulta ajatukselta.

Cardfiff on aloittanut kautensa kahdella tasapelillä. Edellisellä kierroksella Cardiff haki vieraspisteen Loftus Roadilta mikä varmasti oli joukkueelle kelvollinen tulos.

Cardiff saa tänään kokoonpanoonsa takaisin maalivahti David Marshallin, joka on kärsinyt pelikieltonsa. Lisäksi joukkueen ykköstoppareihin lukeutuva Bruno Ecuele Mangan saattaa pelata jo tänään.

Kotijoukkue ei ole niin suuri suosikki mitä kertoimen perusteella voisi olettaa, joten tähän peliin betsit isketään vieraiden kautta.

Leyton Orient – Stevenage (League Two)

Valinta: Leyton Orient (1,77)

Viimekauden putoaja Leyton Orient on aloittanut kautensa hienosti kahdella voitolla. Leyton Orientin materiaali on sarjan parhaimpia vaikka ovi on käynyt tiuhaan tahtiin molempiin suuntiin siirtoikkunan aikana. Kotijoukkueen ainoa tavoite onkin nousu takaisin ”Ykkösliigaan”.

Vierasjoukkue Stevenage vaihtoi toukokuussa valmentajaa ja entinen maaliruisku Teddy Sheringham otti ohjat käsiinsä. Sheringham toimi aiemmin West Hamissa hyökkääjien valmentajana, joten managerin pesti Stevenagessa on miehen uran ensimmäinen.

Stevenagen joukkue on muuttunut paljon viime kaudesta ja joukkueella menee varmasti tovi ennekuin Sheringhamin pelitapa sekä ajatukset alkavat toimimaan toivotulla tavalla.

Vierailla on kasassa yksi piste kahden pelatun kierroksen jälkeen. Maaliero näyttää lukemaa 2-4, joten verkko on heilunut tiuhaan tahtiin.

Luotan kotijoukkueen vahvan vireen jatkumiseen, joten kotivoitto 1,77 kertoimella kelpaa mainiosti lapulle.

Muut valinnat:

Portsmouth (1,81)

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset