Ennakkosuosikit vahvoilla illan EM-karsinta kierroksella!

Jalkapallo | Vvihjeet.com

EM-karsintabetsit sujuivat eilen mukavasti, kun viidestä kohteesta napattiin neljä osumaa. Tänään vihjeissä luotetaan vahvasti ennakkosuosikkien suorittamiseen.

Espanja – Luxemburg

Valinta: Espanja -3 (1,85)

Kotijoukkue Espanja ei hirveästi esittelyjä kaipaa. Joukkue on erittäin vahva ehdokas voittamaan EM-kisat, kunhan näihin peleihin aikanaan päästään.

Espanja varmistaa kisapaikkansa tänään mikäli joukkue saalistaa illan ottelusta vähintään yhden pisteen. On kuitenkin todella vaikea uskoa, että Espanja lähtisi pelaamaan tasapeliä Luxemburgia vastaan kotikentällä omien faniensa edessä.

Espanjalta puuttuu tänään kokoonpanosta ainakin Diego Costa, jonka valmentaja Vicente del Bosque hyllytti joukkueesta viimeaikaisten tapahtumien johdosta. Costan poissaolo ei kuitenkaan heikennä Espanjan kivikovaa ryhmää juuri lainkaan.

Vierasjoukkue Luxemburgin panoksena on välttää lohkon viimeinen sija. Joukkueen pelaajat ovat varmasti innoissaan Espanjan reissusta, mutta paljon muita motivaattoreita ottelussa ei vieraiden kannalta ole.

Espanja voitti edellisen kohtaamisen vieraissa 0-4 ja uskon vahvasti, että kotijoukkue tulee hoitamaan ottelun nimiinsä puhtaasti 4-0 tai 5-0. Espanja -3 vedolle tarjottu kerroin on sen verran maistuva, että se napataan peleihin mukaan.

Slovenia – Liettua

Valinta: Slovenia yli 1,5 maalia (1,65)

Slovenia taistelee kovasti lohkon kolmannesta sijasta. Teoriassa myös toinen sija olisi mahdollinen, mutta siihen tarvittaisiin apuja Sveitsiltä. Toisaalta Slovenialla ei ole varaa hölmöillä sillä Virolla ja Liettualla on mahdollisuus nousta taulukossa vielä joukkueen edelle.

Slovenia on hävinnyt kolmesta edellisestä ottelustaan kaksi, mutta esitykset Englantia ja Sveitsiä vastaan olivat varsin positiivisia ja hieman paremmalla onnella joukkue olisi napannut pisteitä näistä molemmista otteluista.

Slovenian kokoonpanosta puuttuu tänään Kevin Kampl, joka on pelikiellossa.

Vierasjoukkue Liettua tarvitsee tästä ottelusta kolmen pisteen voiton. Mikään muu tulos ei kelpaa, joten vierailla ei ole tänään mitään menetettävää. Tämä tulee varmasti vaikuttamaan joukkueen puolustupelaamiseen, koska tänään joukkueelta vaaditaan maaleja.

Liettuan kokoonpanosta puuttuu tänään varmuudella ykkösmaalivahti Arlauskis, joka ajettiin edellisessä ottelussa ulos suoralla punaisella.

Liettua joutuu avaamaan pakettiaan ottelun edetessä ja tämä tulee tarjoamaan isännille varmasti lukuisia hyviä maalipaikkoja. Slovenia on ottelun suosikki ja uskon vahvasti, että joukkue hoitaa tänään homman tyylikkäästi kotiin.

Muut valinnat:

Englanti tekee maalin molemmilla puoliajoilla (1,71)

Slovakia yli 1,5 maalia (1,80)

Slovakia -1,5 (2,70)

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset