Espanjan ympäriajo 2017: Kuudestoista etappi – aika-ajo

Cyclo-Cross

Espanjan ympäriajossa käynnistyy tänään viimeinen jakso, kun toinen välipäivä on vietetty. Tänään on vuorossa aika-ajo, jossa tullaan näkemään suuria eroja. Kokonaiskilpailussa on nyt jäljellä kuusi etappia. Hyvin todennäköistä on, että tänään Chris Froome kasvattaa kokonaiskilpailun johdon niin suureksi, että viimeisillä etapeilla hän voi keskittyä johtoasemansa puolustamiseen.

Valinnat tälle päivälle Coolbetin tarjonnasta:
Etapin voittaja: Chris Froom (GBR) – 1,75

Espanjan ympäriajon kuudestoista etappi

Tänään Espanjan ympäriajossa ajetaan kuudestoista etappi – aika-ajo. Etapin pituus on 40,2 km ja reittinä Circuito de Navarra – Logroño. Reitti on tänään hyvin tyypillinen aika-ajoreitti. Tänään on tarjolla selkeä ja tasainen reitti, jossa puolenvälin paikkeilla on pieni nousu. Viime vuonna Froome otti eri reitillä voiton, puoli minuuttia ennen Castroviejoa ja Contadoria.

Tämän päivän aika-ajoon ei ole kuin yksi voittajasuosikki, joka on Chris Froome. Nyt kun hollantilainen Tom Dumoulin keskittyy MM-kilpailuihin, eikä ole mukana, ei tämän vuoden osanottajalistasta löytyne miestä, joka voittaisi tänään Froomen. Tänään tällä hieman yli 40 km matkalla tullaan näkemään suuria aikaeroja ja nopein on Chris Froome ja näin hän ottanee toisen etappivoittonsa tämän vuoden Espanjan ympäriajossa. Aika-ajo käynnistyy klo 14:32, jolloin ensimmäinen kilpailija starttaa.

Mielenkiintoista pyöräilypäivää ja onnea peleihin!

 

Tästä Coolbetin pyöräilykohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset