Espanjan ympäriajo 2017: Lepopäivä vietetty – etappi 10

Cyclo-Cross

Espanjan ympäriajossa on vietety ensimmäinen lepopäivä ja tänään matka jatkuu. Vuorossa on kymmenes etappi, joka päättyy vuoren ylitykseen. Ennen lepopäivää Chris Froome voitti yhdeksännen etapin ja vankisti näin kokonaiskilpailun johtoaan. Erot ovat kuitenkin vielä maltilliset, sillä toisena ajava Chaves on vain 36 sekunnin päässä. Nyt alkava toinen jakso ei sisällä yhtään tasamaaetappia, joten edessä on rankka viikko.

Valinnat tälle päivälle Coolbetin tarjonnasta:
Etapin voittaja: Luis Leon Sanchez (ESP) – 7,00
Etapin sija 1-3: Jan Polanc (SLO) – 10,00
Alberto Contador (ESP) voittaa David de la Cruz (ESP) – 1,68

Espanjan ympäriajon kymmenes etappi

Tänään Espanjan ympäriajossa ajetaan kymmenes etappi. Etapin pituus on 165 km ja reittinä Caravaca Año Jubilar 2017 – ElPozo Alimentación. Tämän päivän etapin ensimmäiset n. 120 km ovat helppoa, pääsääntöisesti alamäkivoittoista rullailua. Kun matkaa on maaliin n. 45 km alkaa jyrkkä vuorinousu, joka on pituudeltaan yli 20 km. Tämän nousun jälkeen lasketaan kohti maalia yhtä pitkä pätkä ja viimeinen kilometri on tasaista. Tänään reitti on erittäin otollinen pitkään irtiottoon, koska reitin alku on helppo. Lisäksi odotettavissa on, että kokonaiskilpailun kärkikuljettajat aloittavat toisen jakson ehkä hieman kevyemmin, koska edessä on rankka viikko ja kovat etapit.

Tänään ennakkosuosikkeja etapin kärkisijoille ovat seuraavat herrat: Jan Polanc, Luis León Sánchez, Thomas De Gendt, Alessandro De Marchi, Romain Bardet ja Matej Mohoric. Näistä nimistä Luis León Sánchez on ehkä yksi suurimmista voittajasuosikeista, joten veikaamme hänen vievän tämän etapin. Toinen kuuma nimi tälle päivälle on Jan Polanc. Etappi sopii hänelle hyvin ja jos hän on irtiotossa mukana, nousevat hänen mahdollisuudet huimasti. Veikkaammekin hänen olevan tänään kolmen joukossa. Etappi käynnistyy klo 14:05

Mielenkiintoista pyöräilypäivää ja onnea peleihin!

 

Tästä Coolbetin pyöräilykohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset