Espanjan ympäriajo 2017: Seitsemästoista etappi

Cyclo-Cross

Espanjan ympäriajossa ajettiin eilen henkilökohtainen aika-ajo, joka eteni odotetun mukaisesti. Kyseessä oli Chris Froomin dominointia ja hän oli ylivoimaisesti nopein, kuten ennakoimmekin. Tänään palataan taas normaaliin päivärytmiin ja vuorossa on tiukka etappi, jossa riittää haastetta mäkien muodossa.

Valinnat tälle päivälle Coolbetin tarjonnasta:
Etapin sijat 1-3: Rafal Majka (POL) – 3,50
Rafal Majka (POL) voittaa Romain Bardetin (FRA) – 1,85

Espanjan ympäriajon seitsemästoista etappi

Tänään Espanjan ympäriajossa ajetaan seitsemästoista etappi. Etapin pituus on 180,5 km ja reittinä Villadiego – Los Machucos. Monumento Vaca Pasiega. Tämän päivän etappi on profiililtaan mäkinen ja ylämäkeä riittää kolmen kovan nousun verran. Kovista nousuista ensimmäinen tulee eteen 73 km kohdalla ja silloin ylämäellä on mittaa yli 17 km. Etappi päättyy erittäin jyrkkään ylämäkeen, sillä mäen keskijyrkkyys on 8,7% ja jyrkimmät kohdat peräti 26% Viimeiset sadat metrit ajetaan tasaisella.

Tänään reitin alkuosalla tullaan näkemään useampia irtiottoyrityksiä ja joku näistä varmasti onnistuu. Tänään ennakkosuosikeiksi nostamme nämä ajajat: Rafal Majka, Miguel Ángel López, Alberto Contador, Esteban Chaves, Chris Froome sekä Michael Woods. Näistä miehistä Rafal Majka on osoittanut piristymisen merkkejä kilpailun edetessä. Tänään hän varmasti pyrkii mukaan irtiottoon ja jos tämä onnistuu, hän on yksi vahvoista suosikeista etapin voittajaksi. Me poimimme Rafal Majkan tänään sijoille 1-3. Toinen valinta tälle päivälle on kaksintaistelu Majkan ja Bardetin välillä. Bardet on osoittanut jonkilaisia väsymyksen merkkejä viime etapeilla, kun vastaavasti Majkan suunta on ihan toinen. Tänään siis luotamme vahvasti Majkan ajoon. Etappi käynnistyy klo 13:30.

Mielenkiintoista pyöräilypäivää ja onnea peleihin!

 

Tästä Coolbetin pyöräilykohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset