Espanjan ympäriajo 2017: Tänään ensimmäinen vuorietappi

Cyclo-Cross

Espanjan ympäriajo on saatu mukavasti käyntiin. Ensimmäinen etappi oli lauantaina ja se oli joukkueaika-ajo, eilen ajettiin ensimmäinen tasamaaetappi. Tänään kilpailu polkaistaan käyntiin kunnolla, kun vuorossa on ensimmäinen vuorietappi.

Valinnat Coolbetin tarjonnasta:
Etapin sijat 1-3: Warren Barguil (FRA) – 7,50
Alberto Contador (ESP) voittaa Ilnur Zakarinin (RUS) – 1,85

Espanjan ympäriajon kolmas etappi

Tänään Espanjan ympäriajossa ajetaan kolmas etappi. Etapin pituus on 158,5 km ja reittinä Prades Conflent Canigó – Andorra la Vella. Tämä kolmas etappi on samalla tämän vuoden Vueltan ensimmäinen vuorietappi. Tämän päivän etapilla on kolme kovaa vuorta noustavana ja loppuosan kovat laskut vaativat uskallusta ja taitoa kovavauhtisissa alamäissä. Etapin viimeiset kilometrit ovat alamäkeä ja viimeinen kilometri on tasainen. Tänään näemme kärkisijoilla varmasti miehiä, jotka tavoittelevat kokonaiskilpailussa hyviä sijoituksia.

Ne jotka seurasivat Ranskan ympäriajoa, huomaavat, että tässä kilpailussa samat kärkinimet ovat esillä. Tänään nostammekin etapin ennakkosuosikkien joukkoon seuraavat herrat: Vincenzo Nibali, Chris Froome, Romain Bardet, Adam Yates, Warren Barguil ja Alberto Contador. On mielenkiintoista nähdä, miten Ranskan ympäriajossa menestyneet ajajat ovat palautuneet rasituksesta ja siinä samalla ehtinet harjoitella. Tämän päivän etapin jälkeen saamme jo jonkilaisen käsityksen miesten nykykunnosta. Meidän mielenkiinto kohdistuu tänään ranskalaiseen Warren Barguiliin. Hän voitti Ranskan ympäriajon mäkikirikilpailun ja tässä kilpailussa hän haluaa myös menestyä. Nyt kun ensimmäinen vuorietappi on kilpailun alkuvaiheessa ja kuskit ovat liikkeellä ”tuoreilla jaloilla”, uskomme, että Barguil on tänään vahva. Hänen voittajakerroin Coolbetilä olisi tänään huima 30,00, mutta sijoitus kolmen joukkoonkin antaa vielä kertoimen 7,50. Etappi käynnistyy klo 13:00.

Mielenkiintoista pyöräilypäivää ja onnea peleihin! Julkaisemme tänään myös lupaamamme 1. jakson kilpailun!

 

Tästä Coolbetin pyöräilykohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset