Espanjan ympäriajo 2017: Tänään neljäs etappi

Cyclo-Cross

Espanjan ympäriajon ensimmäinen vuorietappi ajettiin eilen. Meidän suosikit eivät pärjänneet, mutta nyt saimme hyvää käsitystä siitä, ketkä ovat tässä kilpailussa hyvällä ajotuulella. Tutut nimet olivat kärkitaistelussa, kun Vincenzo Nibali otti voiton ja Chris Froome oli kolmas.

Valinnat tälle päivälle Coolbetin tarjonnasta:
Etapin sija 1-3: John Degenkolb (GER) – 2,00
Jonas van Genechten (BEL) voittaa Juan Jose Lobaton (ESP) – 1,70

Espanjan ympäriajon neljäs etappi

Tänään Espanjan ympäriajossa ajetaan neljäs etappi. Etapin pituus on 198,2 km ja reittinä Escaldes-Engordany – Tarragona. Tämän vuoden Espanjan ympäriajossa on vain muutama etappi, joissa kirimiehet pääsevät ottamaan mittaa toisistaan. Tänään on yksi näistä ja odotamme, että näemme kiivaan taistelun etapin voitosta. Päivän reitti on profiililtaan helppo ja pääsääntöisesti tarjolla on alamäkivoittoista tietä. Reitillä n. 70 km ennen maalia on yksi tiukka nousu, mutta tämän jälkeen viimeiset n. 60 km ovat alamäkeä.

Tämä vuoden Espanjan ympäriajosta loistavat poissaolollaan loukkaantumisten ym. syiden johdosta kovia kirimiehiä, kuten Kittel, Cavendish ja Greipel. Tästä huolimata kovia kirimiehiä on viivalla ja me nostamme etapin ennakkosuosikkien joukkoon seuraavat herrat: John Degenkolb, Sacha Modolo, Adam Blythe, Jonas Van Genechten, Magnus Cort Nielsen. Meidän silmissä kova kirimies ja hyvä yleisajaja John Degenkolb on tänään vahvoilla. Odotamme hänen sijoittuvan tänään kolmen joukkoon ja hän on myös hyvä ehdokas etapin voittajaksi. Etappi käynnistyy klo 13:00.

Mielenkiintoista pyöräilypäivää ja onnea peleihin! Muistakaa osallistua KISAAN!

 

Tästä Coolbetin pyöräilykohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset