Espanjan ympäriajo 2017: Tänään seitsemäs etappi

Cyclo-Cross

Espanjan ympäriajo lähestyy ensimmäistä välipäivää. Ennen lepotaukoa on kuitenkin vielä ajettava kolme raskasta etappia. Tänään ajetaan pitkä etappi, huomenna kova vuorietappi ja sunnuntaina vielä kovaan loppunousuun päättyvä etappi. Seuraamme mielenkiinnolla, miten kokonaiskilpailu kehittyy ennen ensimmäistä välipäivää.

Valinnat tälle päivälle Coolbetin tarjonnasta:
Domenico Pozzovivo (ITA) voittaa Romain Bardetin (FRA) – 1,91
Wilco Kelderman (NED) voittaa Warren Barguilin (FRA) – 2,20

Espanjan ympäriajon seitsemäs etappi

Tänään Espanjan ympäriajossa ajetaan seitsemäs etappi. Etapin pituus on 205 km ja reittinä Llíria – Cuenca. Ciudad Patrimonio de la Humanidad. Tämän päivän etappi on jälleen vaihteleva maastoltaan. Reitti on kuitenkin sellainen, että jatkuvasti pitää olla ”hereillä”, sillä tämän tyyppisillä vaihtelevilla reiteillä irtiottoja tapahtuu varmasti. Reitin alkuosa on tänään suurimmaksi osaksi ylämäkeä ja puolessa välissä matkaa ajetaan kohtalaisen tasaisella tiellä. Kun matkaa maaliin on 15 km, alkaa tiukka n. 7 km nousu. Tämän jälkeen laskeudutaan kohti maalia. Lisäksi loppuosuudella on tiukkoja mutkia, mukulatieosuuksia sekä kapeita kujia, joten maaliintulo on haastava, varsinkin jos joudutaan kiritaisteluun.

Tänään on odotettavissa, että kokonaiskilpailun kärkinimet tyytyvät pääjoukon vauhtiin ja he keskittyvät viikonlopun kahteen tiukkaan etappiin. Tänään ennakkosuosikeiksi etapin kärkisijoille asetamme seuraavat herrat: Matteo Trentin, Julian Alaphilippe, Luis León Sánchez, Rui Costa, Rohan Dennis, Bob Jungels sekä Domenico Pozzovivo. Tänään on hyvin vaikea veikata etapin voittajaa tai edes kolmen kärkeä. Niinpä keskitymme kaksintaisteluihin ja ajatuksena on, että kokonaiskilpailun kärkimiehet ajavat sopuisasti maaliin ja toiset miehet ratkovat etapin voiton. Näin saamme näistä luetelluista suosikeista hyviä pareja kärkimiestan vastustajiksi. Etappi käynnistyy klo 13:15

Mielenkiintoista pyöräilypäivää ja onnea peleihin!

 

Tästä Coolbetin pyöräilykohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset