Espanjan ympäriajo 2017: Tänään viides etappi

Cyclo-Cross

Espanjan ympäriajon eilinen neljäs etappi päättyi odotetusti kiritaisteluun ja voittajaksi nousi italialainen Matteo Trentin. Tänään Espanjan ympäriajon viides etappi tarjoaa vaihtevan reitin, jossa on paljon ylä- ja alamäkiä. Varsinainen vuorietappi ei kuitenkaan ole kyseessä, mutta etappi päättyy tiukkaan loppunousuun ja siinä nähdään hyvin todennäköisesti etapin ratkaisut.

Valinnat tälle päivälle Coolbetin tarjonnasta:
Etapin sija 1-3: Vincenzo Nibali (ITA) – 5,00
Esteban Chaves (COL) voittaa Chris Froomin (GBR) – 1,85

Espanjan ympäriajon viides etappi

Tänään Espanjan ympäriajossa ajetaan viides etappi. Etapin pituus on 175,7 km ja reittinä Benicàssim – Alcossebre. Tämän päivän etapilla tasaisin välein noustaan tiukkoja nousuja ja tämän jälkeen lasketaan alamäkeä. Ominaista reitille on se, että tasaisia jaksoja ei juurikaan ole, joten kilpailijoiden pitää olla jatkuvasta tarkkana mahdollisten irtiottojen takia. Tämä etappi soveltuukin hyvin irtiottoihin ja tänään saatamme nähdä irtioton, joka vie aina loppuun asti. Jos irtiottoa ei synny tai se ajetaan ajoissa kiinni, on etapin voittajaehdokkaita paljon.

Tänään ennakkosuosikeiksi etapin kärkisijoille asetamme seuraavat herrat: Esteban Chaves, Adam Yates, Simon Yates, Rui Costa, Julian Alaphlippe sekä Wout Poels. Eikä unohtaa sovi kokonaiskilpailun kärkinimiä, joten Froome, Nibali sekä Bardet ovat kovia nimiä tälle etapille. Vincenzo Nibali ajoi hurjan kolmannen etapin voittoon ja osoitti tällä suorituksellaan, että hän on kovassa iskussa. Me uskomme, että Nibali on tänäänkin hyvällä jalalla liikkeellä ja sijoittuu kolmen joukkoon. Etappi käynnistyy klo 14:00

Mielenkiintoista pyöräilypäivää ja onnea peleihin!

 

Tästä Coolbetin pyöräilykohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset