EURO 2016 kilpailu: Ensimmäinen viikkokilpailu!

Vvihjeet.com, Euro 2016 -kisa

Jalkapallon EM-kisat (EURO 2016) potkaistaan käyntiin huomenna perjantaina Ranskassa. Me käynnistimme kisojen kunniaksi kilpailun, jossa on luvassa upeita palkintoja pitkin kisoja ja pääpalkintona VIP-liput Ilves-Valencia otteluun. 

EURO 2016 kilpailu

Kilpailussa on tarkoituksena kerätä mahdollisimman paljon pisteitä erilaisista, niin pienistä kuin suuristakin, kohdekokonaisuuksista.

Kilpailun ensimmäisessä vaiheessa veikataan koko turnauksen kulku erilaisilla kohteilla. Toinen vaihe koostuu viikkokilpailuista, joista kerätyt pisteet lisätään lopuksi ensimmäisen vaiheen pisteisiin. Saat siis pisteitä ensimmäisestä vaiheesta sekä toisesta vaiheesta. Kilpailu jatkuu koko EM-kisojen loppuun asti.

Me hoidamme kilpailussa pistelaskun puolestasi, joten sinun ei tarvitse täristä suuntaan tai toiseen tämän asian takia. Pistetilanne päivitetään myös jokaisen viikkokisan yhteydessä tälle kampanjasivulle.

EURO 2016 viikkokilpailu 1

Viikkokilpailu 1 kestää 10.-12.6. välisen ajan ja se pitää sisällään seitsemän erilaista kohdetta. Jokaisesta  kohteesta on mahdollista saada kaksi lisäpistettä, jotka lisätään ensimmäisen vaiheen pisteisiin.

Ensimmäisessä viikkokilpailussa eniten pisteitä kerännyt veikkaaja voittaa kaksi lippua 21.6. Helsingissä pelattavaan HIFK-AIK otteluun.

Viikkokilpailu 1 kohteet:

 1. Ranska – Romania, ottelun lopputulos
 2. Albania – Sveitsi, puoliaika/lopputulos
 3. Wales – Slovakia, otteluveto ja maali/pistemäärät
 4. Englanti – Venäjä, ottelun avausmaalin tekijä
 5. Turkki – Kroatia, 1×2 tasoituksella Turkki -1
 6. Puola – Pohjois-Irlanti, highest scoring puoliaika
 7. Saksa – Ukraina, viimeisen maalin tekijä

Viikkokilpailun ohjeet ja säännöt:

 1. Lyö singlevetoja yhdestä tai useammasta viikkokilpailun kohteesta Veikkaushuoneella tai 24hBetillä. Minimipanos on 2€/kuponki.
 2. Jokaisesta osuneesta vedosta saa kaksi pistettä, joten jos saat koko rivin oikein, sinulla on mahdollisuus napata peräti 14 lisäpistettä. Jokaiseen kohteeseen voi asettaa vain yhden singlevedon eli yhdistelmävetoja ei hyväksytä mukaan kilpailuun.
 3. Lähetä pelattu pelikuponkisi osoitteeseen info@vetovihjeet.com. Kuponki tulee olla lähetettynä viisi minuuttia ennen lapulle pelatun pelin alkamista.
 4. Viikkokilpailussa eniten pisteitä kerännyt veikkaaja voittaa 2 lippua HIFK-AIK otteluun. Mikäli kaksi tai useampi veikkaaja on tasapisteissä viikkokilpailun voittaa suuremman voiton voittaneen pelikupongin tekijä.
 5. Tälle kampanjasivustolle päivitetään viikottain johdossa oleva pistemäärä, joten muistakaahan seurata tätä kampanjasivua.
 6. Vvihjeet.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaiselle nähdään tarvetta

Siirry 24hBetille pelaamaan!

Siirry Veikkaushuoneelle pelaamaan!

Aiheeseen liittyvät uutiset