EURO 2016 kilpailu: Neljäs viikkokilpailu!

Vvihjeet.com, Euro 2016 -kisa

EURO 2016 viikkokilpailu 4

Viikkokilpailu 4 kestää 30.6.-3.7. välisen ajan. Tuttuun tapaan tämänkin viikkokilpailun pisteet lisätään ensimmäisen vaiheen kilpailun pisteisiin.

Neljännessä viikkokilpailussa eniten pisteitä kerännyt veikkaaja voittaa vapaavalintaisen EM-kisojen pelipaidan!

Viikkokilpailu 4 kohteet:

Viime viikon tapaan tälläkin viikolla vedetään live-vetoja Coolbetillä! Kohteina toimivat kaikki jalkapallon EM-kisojen puolivälieräottelut.

Viikkokilpailun ohjeet ja säännöt:

  1. Lyö singlevetoja yhdestä tai useammasta jalkapallon EM-kisojen puolivälieräottelun live-vetokohteesta Coolbetillä. Minimipanos on 2€/kuponki.
  2. Jokaisesta osuneesta vedosta saa kupongin kertoimen verran pisteitä. Mikäli kerroin ei ole tasaluku pyöristetään se lähimpään tasalukuun esimerkiksi jos voitetun kupongin kerroin on 8,45 saat siitä 8 pistettä.
  3. Kuponki saa sisältää vain jalkapallon EM-kisojen live-vetokohteita ja kuponki tulee pelata Coolbet -sivustolla.
  4. Lähetä voitettu pelikuponkisi osoitteeseen info@vetovihjeet.com. Kuponki/kupongit tulee olla lähetettynä 04.07.2016 klo 01.00 mennessä.
  5. Viikkokilpailussa eniten pisteitä kerännyt veikkaaja voittaa vapaavalintaisen EM-kisojen pelipaidan. Mikäli kaksi tai useampi veikkaaja on tasapisteissä viikkokilpailun voittaa suuremman voiton voittaneen pelikupongin tekijä.
  6. Vvihjeet.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaiselle nähdään tarvetta

Siirry Coolbetille pelaamaan!

Aiheeseen liittyvät uutiset