Eurooppa-liiga 22.10: Kotijoukkueiden juhlapäivä!

Eurooppa-liiga |Vvihjeet.com

Eurooppa-liigan lohkovaihe jatkuu tänään peräti 24-ottelun voimin. Tänään useista tarjolla olleista kohteista lapulle valikoitui otteluita, joissa maalien odotusarvo on korkea.

Partizan – Athletic Bilbao

Valinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin (1,80) / Partizan yli 1,5 maalia (3,00)

Kotijoukkue Partizan on voittanut kaikki neljä kotiotteluaan Eurooppa-liigassa. Myös lohkovaihe on käynnistynyt mukavasti sillä joukkue on voittanut molemmat ottelunsa. Partizan on tehnyt kahdesa lohkovaiheen ottelussa peräti kuusi maalia, mutta verkko on heilunut myös omassa kenttäpäädyssä.

Partizanin kokoonpanosta puuttuu tänään vasen laitapuolusta Subic, joka on pelikiellossa.

Vierasjoukkue Bilbao on lohkossa toisena. Espanjalaiset ovat keränneet kahdesta ottelustaan kolme pistettä. Bilbao ei ole voittanut tällä kaudella ainuttakaan vierasottelua Eurooppa-liigassa.

Bilbaon otteluissa on nähty paljon maaleja kotijoukkueen tapaan, joten uskon vahvasti, että sama meno jatkuu myös tänään. Kotijoukkue Partizan on asetettu ottelussa altavastaajaksi kertoimien perusteella. Itse en näe asiaa samalla tavalla sillä kotietu on tässä ottelussa merkittävä.

Tästä kohteesta lähdetään hakemaan isompaa kerrointa Partizanin kahden maalin turvin. Partizan yli 1,5-vedolle tarjottu (3,00) kerroin on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

Alkmaar – Augsburg

Valinta: Alkmaar yli 1,5 maalia (2,30) / Alkmaar, tasapeli ei vetoa (1,95)

Kotijoukkue Alkmaar on tasaisessa L-lohkossa tällä hetkellä kolmantena. Alkmaar voitti kotonaan Bilbaon, mutta vieraspeli Partizania vastaan päättyi 3-2 tappioon.

Alkmaar on tehnyt kuudessa edellisessä Eurooppa-liiga ottelussaan vähintään kaksi maalia. Alkmaar pääsee pelaamaan tänään kotikentällään Augsburgia vastaan, joten Hollannissa tullaan näkemään maaleja tänäänkin.

Vierasjoukkue Augsburg on hävinnyt molemmat Eurooppa-liigan lohkovaiheen ottelunsa 3-1. Myöskään Bundesligassa joukkueen suoritukset eivät ole vakuuttaneet. Augsburg on tällä hetkellä sarjassa viimeisellä sijalla ja joukkue on onnistunut voittamaan viidestä edellisestä ottelustaan ainoastaan yhden.

Myös tässä ottelussa kertoimien asettelu aiheuttaa pientä hämmästystä. Kotijoukkue Alkmaar on nimittäin kertoimien perusteella altavastaajan asemassa. Mielestäni tämä ei pidä paikkaansa joukkueiden vireystilaa vertailtaessa.

Kotijoukkue on ottelun ennakkosuosikki ja tästä syystä Alkmaarin yli kahdelle maalille tarjottu (2,30) kerroin otetaan talteen hymyssä suin.

Muut valinnat

Napoli yli 1,5 maalia (1,90)

Molde – Celtic yli 2,5 maalia (1,80)

 

 

 

 

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset