Eurooppa liiga 5.11: Napoli jyrää Midtjyllandin toistamiseen!

Eurooppa-liiga |Vvihjeet.com

Eurooppa liigassa pelataan jälleen iso 24-ottelun kierros. Tämän viikon fudisbetsit ovat sujuneet sen verran mallikkaasti, että kohteita tuli poimittua oikein reilulla kädellä.

Napoli – Midtjylland

Valinta: Napoli -1 (1,60) / Napoli tekee maalin molemmilla puoliajoilla (1,80)

Kotijoukkue Napoli murskasi Midtjyllandin edellisessä kohtaamisessa peräti 1-4. Napoli pelasi Serie A:ssa 0-0 tasapelin Genoan kanssa, mutta tänään joukkue tulee olemaan jälleen hyvässä iskussa kotistadionillaan.

Napolin motivaatio tuntuu olevan ottelun alla kunnossa sillä joukkue haluaa varmistaa lohkovoiton tänään. Joukkuuen valmentaja Maurizio Sarri kierrättänee tänään kokoonpanooan hieman pakon sanelemana, mutta millään ”reservimiehillä” Napoli ei peliin tule lähtemään.

Vierasjoukkue Midtjyllandin esitykset ovat olleet viime aikoina alavireisiä. Joukkue on hävinnyt neljä edellistä kilpa-otteluaan. Edellisessä Tanskan liigan ottelussa Midtjylland hävisi kotonaan Viborgille peräti 2-4.

Vierasjoukkueen keskikentällä viilettää tänään Huuhkajien kapteeninakin toiminut Tim Sparv. Sparville on luvassa todella hikinen iltapuhde ja onkin mielenkiintoista nähdä miten mies pärjää kentällä.

Napoli on ottelun jättisuosikki ja tässä tapauksessa me luotamme Italialaisiin. Napoli oli edellisessä kohtaamisessa niin paljon vieraita edellä, että on vaikea uskoa Midtjyllandin menestymiseen vieraskentällä.

Muut valinnat:

Tottenham yli 1,5 maalia (1,65)

Sparta Praha – Schalke yli 2,5 maalia (1,80)

Rosenborg – Lazio yli 2,5 maalia (1,90)

Celtic – Molde, molemmat joukkueet tekevät maalin (1,65)

Sporting Braga yli 0,5 maalia (1,50)

 

Aiheeseen liittyvät uutiset