Eurooppa liiga: Betsivihjeet torstaille 9.7!

Kolme suomalaisjoukkuetta aloitti karsintamatkansa kohti Eurooppa liigaa edeltävällä viikolla. Suurimmista yllätyksistä vastasivat VPS ja Fc Lahti, jotka ylsivät tasapeliin kotikentällä suuria ruotsalais-seuroja vastaan. Suurin pettymys koettiin Seinäjoella, kun SJK hävisi oman ottelunsa Hafnarfjordurille.

Uskon edelleen, että SJK on materiaaliltaan parempi joukkue kuin Islantilainen Hafnarfjordur. Ensimmäinen ottelukin oli seinäjokelaisten hallintaa, mutta aalit vain jäivät uupumaan. Selvää on, että yhdellä kovimmista rostereista Veikkausliigassa operoiva SJK ei tule tänään hevillä taipumaan. Karsinnat tulevat jatkumaan SJK:n osalta vielä tämän kamppailun jälkeen ja me poimimme tuon huikean kertoimen pois.

SJK -0,5 (3,20)

Lahdessa tehtiin viime viikolla jotain mikä ei tällä kaudella eikä juurikaan edelliselläkään kaudella kuulunut lahtelaisten trendiin nimittäin maaleja. Tänään on täysin selvää, että ilman maaleja ei jatkopaikasta juhlita ja Lahti luultavasti lähtee otteluun pitkälti hyökkäyksen kannalta. Elfsborgin kotipeleissä on tällä kaudella nähty Allsvenskanissa keskinmäärin 3,9 maalia / ottelu, joten overi lienee paras valinta tähän kamppailuun.

Over 2,5 maalia (1,67)

VPS oli erittäin lähellä jymy-yllätystä viime viikolla, kun se johti AIK:ta jo lukemin 2-0. AIK:n Nabil Bahoui oli kuitenkin lopputuloksesta erimieltä ja nakutti kaksi häkkiä vaasalaisten verkkoon ja ottelun loppuvihellys nähtiin, kun tulostaulu näytti lukemia 2-2. Räväkkä alku lienee tähänkin otteluun tulossa, joten painetaan betsit myös sen mukaan.

1. Puoliaika over 1,5 maalia (2,16)

Aiheeseen liittyvät uutiset