Eurooppa liiga: Marseille suosikkina Salzburgin kimppuun!

Lauantain vetovihjeet

Eurooppa liiga-ottelut jatkuvat tuttuun tapaan torstaina. Panokset kovenevat hiljalleen sillä mukana on enää neljä joukkuetta. 

Marseille – Salzburg

Valinta: Yli 2,5 maalia (1,80)

Valinta: Marseille + molemmat joukkueet tekevät maalin (3,50)

Ranskassa Marseille kohtaa tänään Salzburgin. Marseille on tänään ennakkosuosikki kotietunsa turvin. Marseille on tehnyt kolmessa edellisessä Eurooppa liigan kotiottelussaan peräti 11 maalia, joten maaliverkot ovat heiluneet hurjaan tahtiin.

Salzburg on kaatanut Eurooppa liigassa jo Lazion sekä Dortmundin, joten näytöt on annettu. Vierasjoukkue Salzburg lähtee hakemaan tänään hyvää tulosta Marseillesta. Salzburgin otteluissa on nähty todella paljon maaleja eikä tämä ilta tule olemaan poikkeus.

Salzburg onnistunee tekemään tänään tärkeän vierasmaalin, mutta kotijoukkueen hurjaa virettä ei sovi unohtaa. Yli 2,5 maalille tarjottu 1,80 kerroin kelpaa lapulle tähän vauhdikkaaseen otteluun.

Haemme tästä kohteesta myös hieman isompaa kerrointa ”tuplavedolla”. Marseille + molemmat joukkueet tekevät maalin -vedon kerroin on mukava 3,50 ja se otetaan yllä mainitun kohteen tapaan pelilapuille mukaan!

Muut Eurooppa liiga-valinnat:

Arsenal – Atletico Madrid, yli 3,5 korttia (1,60)

Atletico Madrid, yli 3,5 kulmapotkua (1,60)

Aiheeseen liittyvät uutiset