Eurooppa-liigan karsintojen betsivihjeet 30.7!

Eurooppa-liiga |Vvihjeet.com

Jälleen mennään Euroopan futiskentillä, kun eilisten UCL-karsintojen perään päästään nauttimaan Eurooppa-liigan karsinnoista. Kohteita on jälleen niin paljon, että helmien löytäminen muuttuu työlääksi hommaksi. Älkää huoliko, koska Veikkausvihjeet-tiimi on jälleen kaivanut teille ne teidän puolesta!

Ensimmäinen kohde iltaan löytyy Englannista, missä Hammers saa vastaansa romanialaisen Astran. West Ham oli lähellä suurta floppia, kun se eteni jatkoon vasta rangaistuspotkujen turvin maltalaista Birkirkaraa vastaan. Astra selvitti tiensä jatkoon skotlantilaista Invernessiä vastaan maalein 1-0.

Nyt on joukkueiden tasoero sen verran suuri, että ihmettelen West Hamille tarjottavaa kerrointa. Hammers ei jätä ratkaisua vierasottelluun vaan hoitaa homman tyylillä kotiin jo tänään.

West Ham – 1,5 (2,35)

Molemmat joukkueet eivät tee maalia (1,74)

Itävaltalaisella Andralla ei niin sanotusti käynyt flaksi arvonnassa, kun vastustajaksi tuli Dortmund. Kovassa iskussa olevat saksalaiset lähtevätkin selkeinä ennakkosuosikkeina tähän otteluun, jonka vuoksi pelattavien kohteiden kertoimet eivät hirveän häävejä ole.

Dortmund tämän ottelun tulee viemään eikä siitä ole epäilystäkään. Jollekkin yhdistelmälapulle löytyi pari hyvää kertoimen nostattajaa, joista itse puollan ensimmäistä, mutta uskon molempien osuvan!

Dortmund -1,5 (1,55)

Dortmund voittaa ensimmäisen puoliajan (1,55)

Aiheeseen liittyvät uutiset