Euroviisu-vihjeet: Pohjoismaiden menestys scopessa!

Julkaissut:
Päivitetty: toukokuu 12, 2018
Euroviisu-vihjeet

Euroviisu-vihjeet tekevät debyytin meidän sivustolla ja päivän mittaisen analyysin pohjalta iskemme kiinni Pohjoismaiden menestykseen! Lisäksi mukana nähdään Ranskan menestystä muuta Big 5:sta vastaan. Näillä tähän iltaan!

Euroviisu-vihjeet: Saksa ja Pohjoismaat valinnoissa

Valinnat:

Best of Big 5: Germany (2.45)

Both Sweden and Norway to finish Top 10: NO (1.70)

Suomi Top 15 (1.88)

Ranskalla on erinomainen kappale, mutta Saksalaisen käkkäräpää Michael Schulten balladi vetoaa varmasti viisuissa äänestäviin. Italia voi yllättää terrorismiin kantaa ottavalla kappalellaan, mutta se ei ole viisuissa menestyvää materiaalia omissa papereissa. Espanja ja Iso-Britannia puolestaan kyykkävät lähes järjestään viisuissa, joten tässä kohti paras valinta on ehdottomasti Saksan huikea 2.45 kerroin!

Ruotsilla ja Norjalla on kovat nimet kehissä. Sebastian Ingrosson on kansainvälisesti menestynyt artisti ja korkealta laulettu kappele erottuu edukseen. Alexander Rybakin edustama Norja puolestaan ei vakuuta. Rybak on toki kerran vienyt kisat nimiinsä, mutta Norjalle on hyvin tyypillistä erittäin ailahteleva menestys viisuissa. Ruotsi siis kyllä varmasti löytää itsensä Top 10:een, mutta Norjalle tulee tekemään todella tiukkaa. Isketään siis NO:n puolesta tässä kohti.

Viimeisenä kohteena isketään Saara Aallon edes kohtalaiseen menestykseen. Saaralla on varmasti tulossa hyvät pisteet Iso-Britanniasta ja X-Factor ohjelman tuoma suosio auttanee myös muiden maiden pisteytyksissä. Suomi ei maana usein pärjää, mutta kyllä sinne taakse vähintään 10 muuta maata jää ja Saara siijoittuu välille 10-15 meidän papereissa.

Näillä kolmella tämän kertaisiin viisuihin!

COOLBET: 100% TALLETUSBONUS 150€ ASTI

Parhaat vedonlyöntibonukset tarjoavat: Coolbet ja Unibet. Lunasta vedonlyönnin talletusbonukset jo tänään! Kaikki netin kuumimmat vedonlyöntivihjeet löydät koottuna Pallomeri.net -sivustolta.

rfwbs-slide