F1-kauden avaus: Voita kahden hengen matka Monzaan!

f1-kauden avaus

F1-kauden avaus ajetaan tänä viikonloppuna Melbournessa. Coolbet tarjoaa GP:hen kisan, jonka voittajalle on luvassa kahden hengen matka Monzaan!

F1-kauden avaus nähdään tänä viikonloppuna Australian Melbournessa. Ennakkopuheissa mersut ovat jälleen ehdolla kauden ylivoimaiseksi hallitsijaksi, kun taas papaijan värisen McLarenin uskotaan tekevän paluun lähelle kärkeä. Talvitestit ovat aina talvitestejä, joten liian paljoa ei kuitenkaan ennakkopuheiden varaan kannata laskea.

Suomalaisittain on taas mielenkiintoista seurata miten Valtteri Bottas ja Kimi Räikkönen pärjäävät kauden mittaan. Lähtökohtaisesti Valtterilla on paljon paremmat mahdollisuudet menestyä, mutta toisaalta jos asiat loksahtavat paikoilleen, voin Kimikin silloin tällöin yllättää.

Tallien sisäinen välien selvittely on välillä tulista vääntämistä ja draamalta harvoin vältytään. Coolbetin F1-kisassa veikataankin tallien keskinäistä sijoittumista kauden avauskisassa ja kilpailun voittajalle on siis luvassa kahden hengen matka Monzaan seuraamaan F1-kisaa paikan päälle.

Osallistu F1-kauden avaus-kisaan näin:

  1. Siirry Coolbetin kampanja-sivulle TÄSTÄ
  2. Osallistu kampanja-sivun F1-veikkaukseen.
  3. Lyö vähintään 5€ veto mihin tahansa F1-kohteeseen. Jos sinulla ei ole Coolbetin pelitiliä, saat sen helposti auki TÄSTÄ.
  4. Olet mukana, onnea kisaan!

Aiheeseen liittyvät uutiset