F1-vihjeet: Austinin GP!

f1-kauden avaus

Tänään on luvassa myöhäisillan herkkua, sillä F1:ssä ajetaan Austinin GP klo 22.00 alkaen! Tuttu mies Lewis Hamilton on jälleen paalulla rinnallaan Sebastian Vettel.

Austinin GP:n valinnat

Voittaja: Lewis Hamilton (1.56)

H2H: McLaren – Williams 1 (2.25)

Lewis Hamilton meni ja otti jälleen omansa ja starttaa myös Austinin GP:n paalupaikalta. Tällä kertaa vielä tietynlaisen mahdollisuuden maailmanmestaruuteen omaava Sebastian Vettel lähtee taistelemaan voitosta kakkosruudusta.

Lewis on ollut koko viikonlopun nopein jokaisissa harjoituksissa ja nyt aika-ajoissa. Vaikuttaisi siis vahvasti siltä, että mestari rullaa tässäkin kisassa voittoon. 1.56 kerroin lupailee noin 64% todennäköisyyttä Lewiksen voitolle, joka on melko lailla linjassa ottaen huomioon Vettelin olevan aivan britin rinnalla. Lewis on kuitenkin liian hyvä, jotta tuon kertoimen jättäisi pelaamatta.

Mielenkiintoinen asetelma hieman keskemmältä lähtöruudukkoa on Williamsin ja McLarenin välinen taistelu. Felipe Massa on ollut nopea tänä viikonloppuna, mutta taipui kuitenkin aika-ajossa Fernando Alonsolle. McLarenit saavat kisaan mukavan kertoimen 2.25 kertoimen Williamseja vastaan. Uhka tässä on siis Felipen vauhti, mutta en usko sen riittävän tässä kisassa olemaan molempien mäkkäreiden edellä.

Näillä kahdella valinnalla siis tähän kisaan!

Aiheeseen liittyvät uutiset